Showbiz

Iancu Sterp, dur criticat din cauza comportamentului de la Survivor All Stars. Ce i-a deranjat pe fanii Războinicului

schedule 03 feb. 2024, 09:22

Iancu Sterp, dur criticat din cauza comportamentului de la Survivor All Stars. Ce i-a deranjat pe fanii Războinicului
Sursa foto: YouTube Survivor All Stars

Iancu Sterp a fost dur criticat din cauza comportamentului de la Survivor All Stars, fanii lui fiind deranjați de mai multe dintre afirmațiile pe care le-a făcut în cele mai recente ediții.

Iancu Sterp, dur criticat din cauza comportamentului său

Iancu Sterp este unul dintre concurenții Survivor All Stars care, la începutului sezonului, se bucura de cuvinte frumoase din partea telespectatorilor. Odată cu trecerea timpului, acesta a făcut mai multe greșeli care l-au costat scump, pentru că oamenii și-au schimbat repede opinia despre eș.

Fratele lui Culiță Sterp a ținut să facă niște declarații despre faptul că a crescut într-o familie cu trei femei, că și-a luat o iubită care le seamănă acestora în ceea ceea ce privește gesturile, comportamentu, dar și limbajul, pentru că așa a vrut. Mai apoi, a făcut referire la Lola, căreia i-a atras atenția de mai multe ori în tabăra Războinicilor și pe care el alături de colegii lui au încercat să o elimine, în cea mai recentă ediție, dar nu au reușit.

„Eu vreau să spun că am crescut într-o familie cu 3 femei, mama și cele două surori mai mari ale mele, pe care le iubesc din toată inima și le respect din toată inima și mi-am luat o iubită care se aseamănă în comportament, în limbaj, în gesturi, în absolut tot, cu surorile și mama mea, pentru că așa am fost crescut și așa mi-am dorit o iubită și așa am găsit, mulțumesc lui Dumnezeu. Ele mă cunosc și știu ce caracter am și cât de mult respect femeile, pentru că noi, bărbații, nu știu ce ne-am face fără ele.
N-am putea unii fără alții, așa ne-a lăsat Dumnezeu, bărbat și femeie. Indiferent dacă la mine în echipă, bărbat, femeie, dacă deranjezi verbal sau cu fapta în continuu sau dacă faci abuz de chestia asta, eu trebuie să-ți atrag atenția, pentru că pe mine mă deranjezi și observ că îi deranjezi și pe colegii mei, cărora le este oarecum teamă să se certe, n-au chef să se certe. Nici eu n-am chef să mă cert.”, a spus Iancu Sterp, la Survivor All Stars.

Așa cum era de așteptat comentariile celor care îl urmăresc, încă dinainte de a pleca în Republica Dominicană, nu au încetat nici ele să apară. Aceștia și-au exprimat nemulțumirea, așa cum o fac de fiecare dată, pe cei mai mulți dintre ei deranjându-i faptul că le-a vorbit așa unor femei. Astfel, au ajuns să își schimbe opinia despre el, deși consideră că este foarte bun din punct de vedere sportiv și că își merită locul în cadrul competiției de la Pro TV.

„Îmi plăcea de Iancu mult, dar sezonul asta e de nerecunoscut, vorbește prea mult și prost! Pe sportiv e bun, dar e păcat că îl strică gura!”, „Păcat. Mi-am schimbat foarte mult părerea despre Iancu. E misogin, tiran și încrezut sub masca lui de bărbat serios. E foarte închistat.... nu-mi place deloc. .auzi "când cei din tribul lui". Rușine. Tot dă și în Jador, că vorbește mult și prost. Are tupeu și are aere mai mari decât o persoană cunoscută.”,
„Misogin care denigrează femeile și suferă de complexul lui Oedip, după cum spune chiar el, și-a luat o iubită care să semene cu mama lui”, au scris internauții, în comentarii.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---