Showbiz

Culiță Sterp, victima escrocilor din mediul online. Partenera lui de viață a tras un semnal de alarmă

schedule 02 apr. 2023, 09:23

Culiță Sterp, victima escrocilor din mediul online. Partenera lui de viață a tras un semnal de alarmă
Sursa foto: YouTube La Maruta

Culiță Sterp este victima escrocilor din mediul online, iar partenera sa de viață a tras un semnal de alarmă pe pe social media, după ce i s-a transmis că mai multe persoane au căzut în plasă, fără a-i vine a crede că oamenii chiar pot fi păcăliți în felul acesta, în ziua de azi. Iată ce le-a transmis urmăritorilor ei!

Cineva se dă drept Culiță Sterp în mediul online

Partenera de viață a lui Culiță Sterp a fost pusă la curent de mulți dintre fanii iubitului de faptul că există cineva pe Facebook care se dă drept și care profită de naivitatea oamenilor. Se pare că persoana cu pricina se folosea de un live mai vechi pe care el l-a făcut, le dădea impresia oamenilor că au câștigat un premiu în bani, iar mai apoi le cerea datele de pe card, dar și buletinul, mințind că doar în felul acesta vor putea intra în posesia banilor respectivi.

Unii au căzut în plasă, și-au introdus datele și au intrat în jocul escrocului respectiv, în timp ce alții și-au dat seama că nu era pe bune ceea ce se petrecea acolo, așa că au decis să o avertizeze pe Daniela Iliescu, așa că i-au trimis mesaje, până le-a văzut și a transmis la rândul ei câteva cuvinte în acest sens, cu gândul că oamenii vor înceta să își mai introducă datele personale.

„Cineva se dă drept Culiță pe Facebook și cere oamenilor buletinul.”, „Apăreai și tu și Milan în live… cred că era un live de-al lui Culiță mai vechi.”, „Bună. Te deranjez în legătură cu jocul pe live la Culiță. Mi s-a trimis mesaj că am fost aleasă ca câștigătoare, dar nu pot să mă loghez cu cardul, nu știu de ce nu-mi dă voie. Mulțumesc.”,  i-au scris oamenii iubitei artistului.

Daniela Iliescu a început prin a spune că persoanele care folosesc live-ul acela vechi și se dau drept Culiță Sterp sunt niște escroci și le fură datele de pe buletin, dar și pe cele de pe card. De asemenea, s-a mirat că în lumea în care trăim, există oameni care cad în plasă în felul acesta. I-a sfătuit pe fanii artistului să le dea raport și să nu aibă niciodată încredere în asemenea situații, pentru oamenii aceia se folosesc de un live vechi pe care l-au făcut împreună.

„Acești oameni care fac live-uri pe Facebook sunt niște escroci și vă fură datele cardului și cele de pe buletin. Nu știu cum unii pot crede așa ceva, apoi datorie vina pe Culiță că vă dă țepe. Încercați să le dați raport și să nu aveți încredere în așa ceva, nu este un live făcut de Culiță. E un live vechi de-al nostru pe care l-au copiat și l-au repostat.”, este mesajul transmis de Daniela Iliescu.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---