Showbiz

Fiul lui Culiță Sterp a înghițit un pumn de pastile. Care a fost reacția cântărețului: „Astea nu sunt bune să le iei multe”

schedule 29 ian. 2024, 09:57

Fiul lui Culiță Sterp a înghițit un pumn de pastile. Care a fost reacția cântărețului: „Astea nu sunt bune să le iei multe”
Sursa foto: Instagram Culita Sterp

Fiul lui Culiță Sterp a înghițit un pumn de pastile. Care a fost reacția cântărețului și ce i-a zis micuțului imediat după ce și-a dat seama ce a făcut. Întregul moment a fost filmat, iar el s-a amuzat copios pe seama situației.

Fiul lui Culiță Sterp a înghițit un pumn de pastile

Culiță Sterp postează des imagini cu fiul lui pe rețelele sociale, iar recent le-a arătat urmăritorilor săi cum l-a găsit pe Milan, în urmă cu doar câteva zile. Copilul s-a ascuns sub masă, în timp ce părintele lui lua masa în bucătărie, în timp ce a consumat un pumn de vitamine, care deși par inofensive, consumate într-o cantitate mare, nu aduc niciun beneficiu, ba chiar pot cauza probleme de sănătate.

Cântărețul de manele a rămas cu gura căscată și nu s-a putut abține să nu filmeze momentul respectiv, purtând o discuției cu Milan. Inițial, l-a întrebat câte a luat, timp în care i s-a răspuns că mai multe. Culiță Sterp și-a avertizat fiul că nu este deloc în regulă cum a procedat, pentru că este necesar să ia doar una pe zi, fanii ajungând la concluzia că dorința lui este aceea de a crește mai repede.

Deși s-a amuzat pe seama situației, Culiță Sterp i-a zis lui Milan, în timp ce le arăta fanilor faptul că în flacon mai erau doar patru vitamine, că va pleca în vacanță doar cu mama lui, iar el va rămâne acasă, pentru ceea ce a făcut. Cel mic nu făcea altceva decât să râdă de reacțiile tatălui, moment în care s-a amuzat și el pe seama situației.

Urmăritorii i-au transmis că ar trebui să fie mai atent cu lucrurile la care acces copilul, pentru că și vitaminele acelea i-ar putea face mai mult rău decât bine.

„L-am găsit aici sub masă, cu asta de vitamine, eu mâncam în bucătărie și era cu ea în mână. Câte vitamine ai luat?”, a zis Culiță Sterp, pe Instagram.
 „Multe, multe!”, a fost răspunsul fiului său.
„Multe ai luat?! Astea nu sunt bune să le iei multe, numai una trebuie să iei. De aia nu mai ziceai tu nimic? Erai sub masă aici? Pfoaa... și câte ai luat? Copile, copile... Dă capacul aici! Vrei să mă supăr pe tine, să nu mai vorbesc cu tine? Nu te mai iau în vacanță! Dă capacul! Plec fără tine în vacanță, numai eu cu mami și tu rămâi acasă.”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---