Showbiz

Cristina Șișcanu, critici dure pentru că nu a gătit de ziua lui Filip. Ce a avut de zis în apărarea sa: „Am vomitat de 32 de ori și am chemat salvarea”

schedule 11 dec. 2023, 10:16

Cristina Șișcanu, critici dure pentru că nu a gătit de ziua lui Filip. Ce a avut de zis în apărarea sa: „Am vomitat de 32 de ori și am chemat salvarea”
Sursa foto: Instagram Cristina Siscanu

Cristina Șișcanu a primit critici dure, pentru că nu a gătit de ziua lui Filip. Ce a avut de zis în apărarea sa, în urma cuvintelor dure venite din partea urmăritorilor!

Cristina Șișcanu, criticată dur în mediul online

Cristina Șișcanu a organizat o petrecere cu ocazia zilei de naștere a lui  Filip, fiul lui Mădălin Ionescu. Vedeta s-a ocupat de tot până la cel mai mic detaliu, inclusiv de preparatele pe care le-a pus pe masă. De data aceasta, ea nu a gătit, ci a preferat să comande toată mâncarea, motiv pentru care internauții i-au sărit în cap. Aceștia au fost de părere că într-o zi atât de importantă, ar fi trebuit să gătească ea, ci nu să dea comandă, lucru cu care vedeta nu a fost de acord și a reacționat imediat.

Având în vedere că Filip a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani, soția lui Mădălin Ionescu și-a dorit să petreacă tot mai mult timp alături de el și de familia sa, nu să stea în bucătărie, când avea oportunitatea de a alege calea mai simplă și mai rapidă.



De regulă, ea nu este o femeie căreia să îi placă să stea în bucătărie, preferând ca în acel timp să facă lucruri pe care le iubește, să stea cu cei dragi și a așa a procedat și de data aceasta, în ciuda a ceea ce au zis gurile rele. Mai mult de atât, Cristina Șișcanu și-a amintit de ziua în care a participat la o pomana porcului a vomitat de 32 de ori și a fost nevoită să cheme salvarea.

La final, a zis că nu are nevoie de validarea nimănui din mediul online, că face lucrurile după bunul plac și că preferă să o învețe pe fiica sa o poezie decât să piardă două ore în bucătărie gătind.

„Evident, s-au autosesizat partea aceea de hate cu privire la faptul că am comandat de mâncare la petrecerea lui Filip. Nu am gătit pentru 15 persoane și cum de nu am pus eu mâna să gătesc și de ce comand mâncare. Oameni buni, e frumos să gătești, dar depinde cum. Să gătești oale și să le trântești invitaților nu mi se pare mare șmecherie, pe de altă parte eu vreau să petrec timp cu invitații.(...) Vreau să vă spun că, acum un an de zile, am participat la o pomana porcului, după care am vomitat de 32 de ori și am chemat salvarea.
Nimeni nu a avut nimic dintre cei care au mâncat, dar eu nu rezonez cu așa ceva. Ce vreți să fac? Să mă apuc să gătesc că vrea nu știu cine să mă vadă că pun mâna? Pe bune? Terminați cu prostiile. Gătesc de plăcere din când în când cu Petra, chestii din astea de drag, dar nu gătesc oale ca să avem ce mânca mult, să ne sară ochii din orbite. Credeți că e mare lucru să gătești? Pe mine nu mă preocupă acest aspect și nici pe familia mea. Mai bine o învăț pe Petra o poezie decât să stau două ore să gătesc. Nu mai am nevoie de validarea nimănui, nici pe partea de gătit și nici pe nicio latură. Știu să gătesc, nu vă faceți griji”, a transmis Cristina Șișcanu, pe Facebook.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---