Showbiz

Cristina Cioran, adevărul despre relația cu tatăl copilului ei. A trecut mai bine de un an de la despărțire: „Locuim separat”

schedule 18 sept. 2023, 08:11

Cristina Cioran, adevărul despre relația cu tatăl copilului ei. A trecut mai bine de un an de la despărțire: „Locuim separat”
Sursa foto: YouTube Viva Online

Cristina Cioran a vorbit despre relația pe care o are acum cu Alex Dobrescu, tatăl copilului ei și fostul partener de viață, la mai bine un an de când au decis să se despartă. Cum se înțeleg cei doi, de fapt!

Cum se înțelege Cristina Cioran cu tatăl copilului său

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au trăit o poveste de iubire frumoase, care din nefericire, nu a fost și una de lungă durată. Aceștia au decis ca fiecare să o ia pe drumul lui, la scurt timp după venirea pe lume a fiicei lor. De regulă, într-o relație, venirea pe lume a unui copil nu face altceva decât să îi unească pe părinți acestuia și să îi ajute să treacă și peste momentele grele din cuplu, dar nu a fost deloc cazul lor.

Mare le-a fost mirarea oamenilor când aceștia au dat trista veste a separării, ea rămânând mamă singură. Nu mai este un secret nici faptul că în perioada sarcinii a trecut prin cele mai grele momente sau că a născut prematur, temându-se pentru viața Emei care a stat în spital, în primele sale de viață. Din fericire, lucrurile au mers așa cum ar fi trebuit și nimic nu s-a comparat cu bucuria pe care blondina a simțit-o când și-a luat fiica acasă, dar greul a început după pentru ele, deoarece s-a văzut nevoită să se descurce de una singură, având în vedere că tatăl copilului nu a prezentat un interes prea mare în acest sens.

De atunci, a trecut mai bine de un an, iar Cristina Cioran a vorbit recent despre relația pe care o are cu Alex Dobrescu. Ei bine, aceștia au început să lase toate neînțelegerile deoparte și să se ocupe împreună de creșterea Emei care nu are nicio vină că părinții ei nu mai formează un cuplu și care, din punctul lor de vedere, nu trebuie să simtă tensiunile dintre ei și nici lipsa.



Deși locuiesc separat, foștii parteneri de viață ies la masă împreună, fac plimbări dese prin parc și petrec timp alături de copilul ei, iar pentru ea asta este tot ce contează, pentru că vrea doar binele copilului și nimic mai mult. De când a devenit mamă, și-a dedicat întreaga viață creșterii micuței și asta va face și de acum înainte.

„Noi facem co-parenting, suntem părinții unei fetițe, chiar dacă noi nu suntem împreună, fetița nu trebuie să simtă acest lucru. Nu trebuie să simtă copilul că părinții nu mai sunt un cuplu. Așadar este în regulă: ieșim la masă, ne plimbăm, habar nu am, ieșim în parc împreună, e în regulă. Da, locuim separat”,  a declarat Cristina Cioran, pentru playtech.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---