Showbiz

Cristina Cioran, în pragul disperării. De ce a apelat la ajutorul unui psiholog: „Poate acum nu mai existam”

schedule 31 aug. 2023, 10:25

Cristina Cioran, în pragul disperării. De ce a apelat la ajutorul unui psiholog: „Poate acum nu mai existam”
Sursa foto: Instagram Cristina Cioran

Cristina Cioran a fost nevoită să apeleze la psiholog, într-una dintre cele mai grele perioade din viața sa și a povestit, recent, prin ce a fost nevoită să treacă.

Cristina Ciorana a apelat la ajutorul unui psiholog

Cristina Cioran are un trecut de pe urma căruia a avut foarte multe lucruri de învățat, dar cel mai intens a fost ultimul an din viața sa. Când credea că și-a găsit alesul inimii și a adus pe lume copilul lor, lumea i-a fost dată peste cap, deoarece a rămas mamă singură, fostul ei partener nici nu și-a mai dorit să audă de ea, deși fiica lor era la mijloc.

În ceea ce privește venirea pe lume a Emei, Cristina Cioran nu are deloc amintiri plăcute, pentru că micuța a venit pe lume cu mult timp înainte de termen, a petrecut câteva săptămâni în spital și o vedea rar, iar vedeta s-a temut că nu va scăpa cu viață. Din fericire, fata ei a supraviețuit, dar pentru ea șocul a fost atât de mare, încât a avut nevoie să apeleze la ajutorul unul specialist pentru a-și reveni și crede că dacă nu ar fi făcut lucrul acesta, nu ar fi rezistat suferinței de la vremea respectivă.

Când fiica ei era în spital, ea mergea la psihlog, pentru că după chiar ea povestit a fost un moment de tristete care a tras-o foarte tare în jos. Și fiica sa a avut un rol extrem de important aici, nu doar specialistul, pentru că pe măsură ce își revenea și starea mamei sale începea să fie una din ce în ce mai bună.

„Am fost la psiholog după naștere, când fetița era în spital. Acesta e un moment de tristețe ce m-a pus destul de tare jos. Dar am reușit să mă ridic atunci și, din fericire, fetița m-a ajutat, pentru că ea își revenea. Și pentru ea am putut să continui să lupt. Altfel nu știu ce finalitate ar fi avut. Poate acum nu mai existam”, a declarat Cristina Cioran, pentru cancan.ro.

Problemele au continuat pentru Cristina Cioran, care le-a povestit fanilor ei de pe Facebook cum ea și micuța sa au fost la un pas de tragedie.

„Cred că cel mai nasol moment din viață este acela când crezi că s-a întâmplat ceva cu copilul tău! Nu ești niciodată pregătit pentru realitatea din teren, chiar dacă încerci să-ți iei toate măsurile de precauție.  Există întotdeauna un moment când nu ești atent sau ți-ai luat ochii de la copil când se pot întâmplă necazuri! Azi Ema a deschis portiera și a vrut să coboare din mașină. Un individ mi-a lovit mașina, ușor, dar susținea că eu am lovit-o! Eu m-am împiedicat și era să-mi rup gâtul, aveam și copilul în brațe! Pfff, o secundă… și o tragedie se poate întâmpla…”, a transmis vedeta, pe Facebook.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---