Showbiz

Cristina Ciobănașu a dat cărțile pe față. De ce nu a mai apărut în ultimele producții ale Ruxandrei Ion

schedule 08 sept. 2023, 13:51

Cristina Ciobănașu a dat cărțile pe față. De ce nu a mai apărut în ultimele producții ale Ruxandrei Ion
Sursa foto: Instagram Cristina Ciobanasu

Cristina Ciobănașu a povestit de ce nu a mai apărut în ultimele producții ale Ruxandrei Ioan, spre surprinderea fanilor. Iată care este adevărul!

De ce nu a mai apărut Cristina Ciobănașu în producțiile Ruxandrei Ion

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi, recunoscută pentru aparițiile sale în producțiile Ruxandrei Ion, cea care i-a fost ca o mamă și care a primit-o în propria casă. Îi este extrem de recunoscătoare pentru tot ceea ce a făcut bine pentru ea de-a lungul adolescenței sale și de aceea îi va purta un mare respect toată viața. Având în vedere că a făcut parte din aproape toate proiectele femeii și a avut roluri importante, multă lume a ajuns să se întrebe de ce anume nu se mai întâmplă lucrul acesta și acum.

Actrița nu și-a ținut prea mult fanii în suspans și a povestit că însăși Ruxandra Ion i-a zis că nu mai are roluri care să i se potrivească, iar în clipa aceea a simțit o eliberare și s-au bucura since. Trece printr-o perioadă foarte aglomerată, iar viața sa a fost, în ultimele luni, plină de schimbări, care au venit la pachet și cu o despărțire. Toate acestea și-au pus amprenta asupra sa, iar ea fiind o persoană perfecționistă, ajunsese să creadă că nu mai face lucrurile așa cum trebuie și s-a consumat foarte mult.

Ajunsese să creadă că nu mai este capabilă să își respecte meseria, din cauza faptului că nu mai avea timpul necesar nici măcar pentru a-și repeta textul pentru serial. Nu se simțea deloc bine în pielea sa și suferea din această cauză, dar odată cu trecerea timpului, și-a dat seama că a fost doar o perioadă ceva mai grea din viața sa care a trecut. Așadar, Cristina Ciobănașu nu a mai apărut în producțiile Ruxandrei Ion, pentru că ea nu a simțit că are vreun rol care i s-a potrivi și pentru că nici ea nu se simțea pregătită să se implice într-un nou proiect.

„Întâi Ruxandra mi-a zis că nu are niciun rol care să aibă cât de cât alura mea sau care să mi se potrivească și, în momentul în care mi-a spus, eu efectiv m-am luminat și am zis: ce bine!(...)
Era un ritm atât de alert și viața mea era atât de plină de lucruri noi, inclusiv despărțită de Vlad, începutul relației mele cu Alex, toate s-au întâmplat în timpul proiectelor, emisiunea pe care trebuia să o duc la bun sfârșit. Eu sunt perfecționistă, nu îmi place să fac lucrurile de mântuială și toate lucrurile astea m-au consumat foarte mult.
Iar în momentul în care trebuia să tai de undeva ca energie, era serialul, care suferea cel mai mult, pentru că mă gândeam: a, nu mai am timp în noaptea asta să-mi repet textul pentru a doua zi la filmare și îl repetam ba în mașină în drum spre muncă, ba în pauza de masă, ba fix înainte de secvență și mă simțeam atât de aiurea eu cu mine, mi se părea că nu mai respect meseria pe care am început-o, care m-a făcut cunoscută, că nu o mai fac la standardele la care promiteam și îmi promiteam mie că o să le am toată viața.”, a declarat Cristina Ciobănașu, pentru unica.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---