Showbiz

Zanni a rupt legătura cu Alex Velea. În ce serial va apărea fostul concurent de la Survivor România

schedule 17 iun. 2023, 13:29

Zanni a rupt legătura cu Alex Velea, dar nu neagă deloc faptul că partenerul de viață al Antoniei a avut un rol extrem de impotant în cariera sa. Iată ce a declarat tânărul, pe canalul său de YouTube.


De ce a rupt Zanni legătura cu Alex Velea

Zannidache a devenit cunoscut, odată cu lansarea primelor sale piese, ajutat fiind de Alex Velea, care l-a remarcat și care l-a ajutat să se ridice. Acesta a fost, câțiva ani, parte din Golden Boy Society, dar de curând a decis că locul nu mai este acolo și au rupt contractul. Între timp, acesta și-a luat o casă, este fericit și s-a apucat serios de vlog. Tot într-unul dintre vlogurile sale a decis să vină cu explicații pentru fanii curioși.

Multă lume a observat faptul că ei nu au mai apărut împreună, că Zanni nu a mai lansat piese și au ajuns la concluzia că s-au certat, așa că au vrut să afle totul chiar de la el. La câteva luni distanță de la ruperea contractului, fostul concurent al emisiunii Survivor România a făcut un vlog special pentru asta și le-a dezvăluit oamenilor că nu se regăsea deloc în proiectele respective, nu i-a păsat niciodată cu adevărat de echipa din care a făcut parte, dar recunoaște că fără ajutorul iubitului Antoniei nu ar fi reușit nici măcar să ajungă la Survivor, motiv pentru care este recunoscător.

Deși nu mai lucrează împreună cu Alex Velea, el a decis să își vadă de treabă în continuare și are succes în ceea ce face. Îi place ceea ce face și încearcă să fie totul bine, acum că și-a găsit drumul în viață. După ce a făcut un vlog despre acest subiect, el a dat și un interviu care a conținut mai multe detalii în acest sens. Un proiect important în care se va implica pe viitor este legat de noul serial de la Pro TV, Groapa, unde a primit un rol important.

„Fiind mic și prost, chiar am crezut în ideea de iubire, familie. Și când am văzut că trebuie să semnăm și să respectăm un contract am zis că n-ai cum să iubești și să ai familie, să iei un copil de suflet, dar să aibă și contract. Și la un moment dat îi zici „Contractul!”. Păi e ori asta, ori asta. Nu există să faci familie și contract. I-am zis mereu că nu există așa ceva. Și de asta n-am mai crezut nici în asta, nici în asta (nr. nici în iubire, nici în contract), le-am eliminat pe amândouă și am vrut să rămân singur, cum oricum voiam să fiu.
Nu mai vorbesc cu Alex de ceva timp, nu mai colaborăm, n-am mai fost pe aceeași lungime de undă, dar în continuare suntem bine, am lăsat loc de bună ziua și eu, și el, am avut o relație destul de bună, cu certuri, ca toată lumea, dar nimic grav, și nu mai colaborăm doar pentru că nu suntem pe aceeași lungime de undă, nu pentru că nu ne-am înțeles la ceva.”, a declarat Zanni, pentru cancan.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---