Showbiz

Jador și Zanni, ceartă la Survivor All Stars înainte de Jocul pentru Imunitate. De la ce a pornit: „Bă’, parșivule, nu poți să mă prostești”

schedule 18 ian. 2024, 07:32

Jador și Zanni, ceartă la Survivor All Stars înainte de Jocul pentru Imunitate. De la ce a pornit: „Bă’, parșivule, nu poți să mă prostești”
Sursa foto: YouTube Survivor Romania

A pornit o ceartă de zile mari între Zanni și Jador, chiar înainte de Jocul pentru imunitate. De la ce a pornit discuția aprinsă dintre cei doi Faimoși!

Jador și Zanni, ceartă la Survivor All Stars

Cea de-a doua ediție a emisiunii Survivor All Stars a fost una în care au apărut deja tensiuni în echipa Faimoșilor. Sezonul acesta, regulile jocului au fost schimbate, iar pentru a rămâne în concurs, Războincii și Faimoșii trebuie să treacă de duelurile eliminatorii.

Jador și Zanni, dar și Iancu și Robert au găsit acest simbol al Imunității în timpul probei. Acesta poate fi folosit, după cum a explicat Daniel Pavel, poate fi folosit pentru a salva pe cineva sau pe deținător însuși fiind valabil până la Unificare.

„Acest simbol al imunității ascunse poate fi folosit pentru a salva pe cineva sau pe tine însuți. Și are o durată de valabilitate – până la Unificare. O singură persoană poate fi salvată, iar voi sunteți doi în posesia lui. „Acest simbol al imunității ascunse poate fi folosit pentru a salva pe cineva sau pe tine însuți. Și are o durată de valabilitate – până la Unificare. O singură persoană poate fi salvată, iar voi sunteți doi în posesia lui.”, le-a explicat Daniel Pavel.

Simbolul cu pricina se află în momentul de față în posesia lui Zanni, motiv pentru care a pornit o întreagă ceartă între el și Jador, manelistul fiind extrem de supărat din cauza faptului că el a promis că îl va ține pentru a ajuta întreaga echipă, planurile fiind însă altele pe parcurs. Zanii își dorește să îl utileze doar în favoarea sa, lucru cu care cântărețul de manele nu a putut fi deloc de acord.

Sincer din fire, Jador și-a exprimat punctul de vedere, dar nu s-a putut abține să nu îl jignească pe colegul lui de la Faimoși, numindu-l „parșiv”. Mai mult de atât, cântărețul i-a propus să distrugă amuleta, lucru pe care l-a refuzat.

„Urmează să avem un joc. Cine dă energie negativă echipei: eu sau tu? Eu vorbesc mai tare, sunt mai vocal. Eu urc sus de tot, știi cât cânt? Până la do minor. Am niște plămâni de s-a terminat pământul… Bă’, parșivule, nu poți să mă prostești. Nu merg parșivitățile astea cu mine, Zanni. Eu sunt un om care a realizat foarte multe lucruri în viață, care a plecat de la sapă și a ajuns la microfon pe cele mai mari scene. Nu poți tu să mă prostești pe mine, mânca-ți-aș gura ta… Să rămână ăla la tine. Toată lumea a văzut. O dai pe echipă, să vină echipa, dar să stea ăla la tine. Știm foarte clar că posesia lui este importantă, nu? Ei, și atunci de ce facem parșivități din astea? Dacă erai ca mine, nu băgai pe nimeni în seamă.”, i-a zis Jador lui Zanni.
„Eu bag pe toată lumea în seamă.”, i-a zis Zanni.
Dacă erai ca mine, nu băgai pe nimeni în seamă”, a mai zis Jador,
N-ai nicio treabă cu mine. Tu nu te poți compara cu mine”, a mai spus Zanni.
Lasă vrăjeala!”, i-a zis artistul, mai apoi.
Nici nu te poți compara cu mine vreodată.”, a fost replica lui Zanni.
Dacă erai ca mine, nu ne băgai pe niciunul în seamă, bă’! Eram mici pentru tine.”, i-a răspuns artistul.
Mai ai puțin și (…), dar nu înțeleg care e problema ta?”, a fost curios să afle Faimosul.
Păi problema mea e că tu vrei să ții amuleta aia, când amândoi știm că posesia ei este importantă. Și tu o dai pe echipă și încerci să joci niște jocuri psihologice cu mine. Nu merge. Ai zis că i-o dai lui Moroșan… Și? Hai, dă-i-o lui Moroșan. Ia, vino, Moroșan, vino încoace.”, a spus vizibil enervat Jador,
Crezi că eu am nevoie de amuleta aia, ca tine?”, a încercat să îi explice clar Zanni.
Păi și-atunci de ce ai încercat să o ții la tine? Dacă n-ai nevoie, de ce să o ții la tine?”, a întrebat manelistul.
Uite că amuleta aia va sta la cine vreau eu.”, a zis Zanni, la final.
Când o să ai o inimă bună, atunci o să fii un om bun și deștept. Dacă te duce capul la parșivități… E o diferență între porumbel și șarpe”, a adăugat Jador.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---