Showbiz

Andreea Tonciu a avut nevoie de îngrijiri medicale în prima ediție Survivor All Stars: „Bineînțeles că am început să plâng”

schedule 17 ian. 2024, 08:29

Andreea Tonciu a avut nevoie de îngrijiri medicale în prima ediție Survivor All Stars: „Bineînțeles că am început să plâng”
Sursa foto: YouTube Survivor Romania

Andreea Tonciu a avut nevoie de îngrijiri medicale în prima ediție Survivor All Stars, motiv pentru care a fost criticată de unii dintre colegii săi. Ce a declarat vedeta.

Andreea Tonciu a chemat medicul

A început Survivor All Stars. Zece Faimoși și zece Războinici se luptă pentru premiul cel mare de 100.000 de euro, în niște condiții greu de imaginat, unde doar cei mai puternici dintre ei atât fizic, cât și psihic, vor rezista. Una dintre fostele concurente care au acceptat să participe este nimeni alta decât Andreea Tonciu, care a spus clar că fără ea nu ar fi existat acest sezon.

Deși s-a gândit de două ori înainte să accepte provocarea, bruneta a sperat că de data aceasta nu îi va fi la de deficil ca atunci și că nu își va mai dori să se întoarcă la familia sa din primele zile. Odată ajunsă în Republica Dominicană, Faimoasa a dat mai multe declarații, fiind de părere că nu ar fi avut cum să lipsească, fiindcă ar fi fost ca Luvrul fără Monalisa.

”Fără mine, Survivor nu ar exista! Ai fi ca Luvrul fără Mona Lisa. Credeți-mă, că nu vă mint!”.

Chiar dacă încrederea era una destul de mare, Andreea Tonciu a întâmpinat probleme încă din prima ediție a emisiunii Survivor All Stars. Ea s-a trezit cu piciorul umflat, motiv pentru care a decis să ceară ajutorul medicului. Decizia sa a fost dur criticată, în primă fază, de către Elena Ionescu.

Colega sa de echipă i-a transmis să fie puternică, moment în care bruneta nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a mărturisit că nimeni nu are cum să îi pună ei condiții de niciun fel, pentru că face doar ceea ce simte și dacă a simțit nevoia să plângă, nu vede nimic rău în lucrul acesta. Nici Zanni cu Jador nu s-au dat în spate de la a face tot felul de comentarii, dar Elena Ionescu a fost, de fapt, cea care a scos-o din sărite.

”Nu e vorba să fii puternică. E vorba că eu am o problemă și văd că nu-mi trece. Și eu sunt foarte emotivă și bineînțeles că am început să plâng. Nimeni nu poate să mă condiționeze pe mine să fiu în vreun fel. Eu, dacă vreau, acum plâng, acum râd, acum te bat, acum te-njur”, a zis Faimoasa.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---