Showbiz

A început Survivor All Stars. De ce surprize au avut parte concurenții în prima ediție: „Un nou sezon, reguli noi”

schedule 17 ian. 2024, 08:09

A început Survivor All Stars. De ce surprize au avut parte concurenții în prima ediție și cum au reacționat când au văzut cum arată locul în care își vor petrece următoarele luni din viața lor!

A început Survivor All Stars

Prima ediție a emisiunii Survivor All Stars a fost urmărită seara trecută de milioane de români. Cei mai puternici și apreciați concurenți din sezoanele anterioare s-au întors în Republica Dominicană, pentru a-și demonstra că sunt puternici și pentru a-și depăși limitele, fiecare dorindu-și să câștige marele premiu.

Daniel Pavel le-a transmis că de data aceasta regulile se vor schimba și că vor fi nevoiți să ducă lupta pentru supraviețuire pe cont propriu, fiind total diferit față de cum știau ei și doar cei mai puternici dintre cei 20 de concurenți vor ajunge cât mai departe în concurs.

”Bine ați venit la Survivor All Stars, sezonul suprem este pe cale să înceapă. 10 Faimoși și 10 Războinici mi se vor alătura în inima junglei din Republica Dominicană. Un nou sezon, reguli noi, iar acest sezon are o mulțime de surprize pentru concurenți. Ei vor lupta pentru a arăta că au ce trebuie să câștige sezonul suprem”, a transmis Daniel Pavel, la Survivor România.

Surprizele s-au ținut lanț pentru Faimoși și Războinici, încă din primele minute, iar cel mai mare șoc l-au avut în momentul în care au ajuns pe insulele lor și au văzut locul în care vor dormi în următoarea perioadă. Ei sunt nevoiți să construiască de la zero baraca, iar acest lucru nu le este deloc ușor.

Înainte de primul joc, prezentatorul i-a avertizat că vor avea parte de surprize la tot pasul, iar la un moment dat au găsit câteva instrucțiuni scrise, având ocazia de a alege dacă împărtășesc informațiile respective și cu ceilalți colegi sau dacă păstrează avantajul doar pentru ei.

”Surprize pot apărea la tot pasul, fiți cu ochii în patru”, a mai zis prezentatorul.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---