Showbiz

Giani Kiriță, declarații dure despre concurenții de la Survivor: „All Stars între ghilimele, pentru că acolo...”

schedule 26 ian. 2024, 08:16

Giani Kiriță, declarații dure despre concurenții de la Survivor: „All Stars între ghilimele, pentru că acolo...”
Sursa foto: Instagram Giani Kirita

Giani Kiriță a făcut mai multe declarații dure despre concurenții de la Survivor All Stars. Ce părere are despre vedetele care fac parte din acest sezon!

Giani Kiriță, despre concurenții de la Survivor All Stars

Survivor All Stars a început deja de două săptămâni, iar milioane de români urmăresc cu mare interes emisiunea seară de seară. Cei mai importanți, apreciați și iubiți concurenți din sezoanele anterioare au acceptat provocarea de a intra în concurs. Anul acesta, regulile jocului sunt diferite și ele, concurenții nefiind eliminați prin votul publicului, ci în urma unui duel eliminatoriu, ceea ce înseamnă că doar competențele sportive fac diferența.

În ciuda acestor aspecte, există deja neînțelegeri între Faimoși și Războinici, ceea ce a dus la mai multe reacții din partea celor care urmăresc competiția. Giani Kiriță și-a dat și el cu părerea despre sezonul All Stars. Sportivul este de părere că nu se poate numi în felul acesta, pentru că sunt doar foarte puțini care își merită locul și care sunt buni cu adevărat din punct de vedere sportiv.

Crede, în același timp, că dacă el ar fi prezent în Republica Dominicană, nu ar avea nicio problemă, ci și-ar învinge destul de ușor adversarii, care nu se ridică la nivelul lui.

Mai mult de atât, Giani Kiriță a mai spus pe TikTok și faptul că s-a plictisit de certurile lor, mai ales de cele dintre Zanni și Jador, când ei ar trebui doar să facă strategii pentru momentele când intră pe traseu, în ideea de a aduce puncte, de a câștiga și în cele din urmă a se alege fie cu recompensele puse la bătaie, fie cu imunitatea care este și ea la fel de importantă.

„A început sezonul All Stars. Bine, All Stars între ghilimele pentru că acolo sunt câțiva bunicei. Nu pot să zic că sunt buni... bunicei. Eu vorbesc despre trasee, de restul nu mă interesează. Și, sincer, dacă aș fi acolo, le-aș da două variante: să plec de la start cu o mână legată la spate sau să plec cu spatele primii 3-4 metri și pe urmă mă întorc și BOOM, direct salvarea îi pe toți. Na, fără modestie.
Cu părere de rău spun că Survivorul ăsta mă plictisește. «All Stars», «All Stars»... Mă plictisește să văd doar ceartă Zanni cu Jador. Noi, când eram acolo, nu făceam decât tactica pentru trasee. Eram disperați să-i batem pe Războinici. Mă uit la ăștia... Băi frate, niște morți. Efectiv, unii dintre ei n-au ce să caute acolo și nu știu decât scandal. Faceți tactică să fiți buni pe traseu. Sunt doar câțiva acolo care sunt mai bunicei. În rest, foarte mulți de umplutură”, a transmis Giani Kiriță, pe TikTok.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---