Showbiz

Zanni, reacție neașteptată când Elena Marin a ajuns la Survivor All Stars. Ce a simțit după ce și-a văzut rivala

schedule 26 ian. 2024, 07:45

Zanni, reacție neașteptată când Elena Marin a ajuns la Survivor All Stars. Ce a simțit după ce și-a văzut rivala
Sursa foto: YouTube Survivor All Stars

Elena Marin este una dintre noile concurente de la Survivor All Stars. Care a fost reacția lui Zanni când și-a văzut rivala!

Zanni, după ce a dat ochii cu Elena Marin

Noii concurenți de la Survivor All Stars au ajuns deja pe insulele lor și au participat la primele jocuri, după o zi petrecută în Exil. Mare i-a fost surpriza lui Zanni când a văzut-o pe rivala sa, Elena Marin, alături de Cătălin Zmărăndescu în concurs, iar la careu a dat și câteva declarații despre Faimoasă.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că aceștia nu s-au înțeles deloc în sezonul lor, au avut mai multe conflicte și și-au adresat cuvinte dure. Revederea lor nu a fost neapărat una cu scântei, Zanni recunoscând că Elena Marin este încă o enigmă pentru el și tot ce vrea este ca anul acesta să se cunoască mai bine, pentru că au mult timp la dispoziție pentru a o face.

„Zanni, s-a întors Elena Marin. Voi ați făcut istorie în sezonul vostru. Au fost foarte multe interacțiuni între voi. Cum simți momentul ăsta, Zanni?” l-a întrebat Daniel Pavel, la Survivor All Stars.

Întrebat ce a simțit când a revăzut-o pe fosta lui colegă de echipă, Faimosul a recunoscut că nimic, dar că încă speră că se vor cunoaște unul pe celălalt, în ciuda faptului că a încercat și acasă să poarte o conversație cu ea, dar nu a reușit lucrul acesta.

„Elena este enigma mea. Am încercat acasă să vorbesc cu ea, cât am putut să încerc. Nu s-a putut. Din câte am înțeles, mulți nu au mai vorbit cu ea. Sper să avem ocazia să ne cunoaștem mai bine de data asta, în acest sezon. Plaja e lungă, suntem mulți, dialoguri vor fi. Deocamdată, ce simt? Nimic. Sper să ne cunoaștem mai bine”, a zis Zanni.

Elena Marin s-a bucurat că a avut șansa de a reveni în concurs, vrea să aducă tot mai multe puncte pentru echipa sa, să lupte până la capăt și să evolueze.

„Au trecut 3 ani de zile. În momentul în care am pășit în camp, mi-am dat seama că retrăiesc toate momentele de acum 3 ani, pregătită să lupt până la capăt, așa cum am făcut-o de fiecare dată și să evoluez, că e vorba despre evoluție și să-mi învăț în continuare lecțiile. (…) A fost un vibe OK. Încerc din tot sufletul, că de fapt asta ne-am dorit, că asta am vorbit și cu Zmără, să le dăm putere, să venim aici, să fim o echipă pentru că așa vom reuși să câștigăm, să îi alimentăm cu energia noastră și să câștigăm”, a afirmat Elena Marin la rândul său.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---