Showbiz

Cine a câștigat primul Joc pentru Imunitate de la Survivor All Stars: „Știu ce responsabilitate vine cu acest colan”

schedule 18 ian. 2024, 08:01

Cine a câștigat primul Joc pentru Imunitate de la Survivor All Stars: „Știu ce responsabilitate vine cu acest colan”
Sursa foto: Survivor Romania

A avut loc primul joc pentru Imunitate la Survivor All Stars. Cine a fost cel mai norocos dintre ei și ce responsabilitate a căzut pe umerii săi!

A avut loc lupta pentru Imunitate la Survivor All Stars

Lupta a fost una strânsâ în cea de-a doua ediție a emisiunii Survivor All Stars. În prima parte, Războinicii și Faimoșii s-au jucat pentru a nu intra la duelul pentru colanul de imunitate și chiar dacă la început echipa roșie avea un avantaj considerabil, adversarii lor au ieșit învingători la final.

Astfel, Faimoșii au fost cei care s-au luptat pentru Imunitate, în cursă rămânând Zanni, Ana Porgras și TJ Miles, celor din urmă căzându-le cuburile în același timp. După ce imaginile au fost analizate cu atenție, cel declarat câștigător a fost Tj Miles care deși s-a bucurat enorm că nu va fi în pericol de eliminare în Consiliu, a știut în același timp și ce responsabilitate vine pe umerii săi odată cu colanul de Imunitate.

Având în vedere că a mai trecut printr-o asemenea situație, TJ Miles știa că este nevoit să facă o nominalizare a unuia dintre colegii lui care va intra în mod clar la duelul eliminatoriu.



„Pentru că este sezonul All Stars, sezonul suprem, și asta înseamnă un cu totul al nivel. Înseamnă că cel care va purta acest colan îi va conferi imunitate, îi conferă și dreptul și obligația să facă o nominalizare, iar acel membru nominalizat intră la duelul eliminatoriu. Cu cine se luptă? Cu cealaltă nominalizare, făcută de restul tribului”, a zis Daniel Pavel, la Survivor.

TJ Miles are, așadar, locul asigurat în concurs săptămâna aceasta, pentru că niciunul dintre colegii lui nu va avea dreptul de a-l nominaliza.

„Eu am mai fost la Survivor si eu stiu ce responsabiliatte vine cu acest colan. O să fie greu pentru că trebuie să zic un nume și în momentul ăsta chiar nu știu și trebuie să mă gândesc. Nu-mi să cred că Zanni n-a câștigat, el e cel mai bun la asta”, a declarat TJ Miles.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---