Showbiz

Cine este Ionuț Rusu de la America Express. De la șofer de TIR la actor de comedie

schedule 16 iun. 2023, 14:32

America Express continuă cu sezonul 6 începând din toamnă! Unul dintre cei mai simpatici oameni de comedie din țară, Ionuț Rusu, se va aventura în această călătorie pe Drumul Soarelui. Alături îi va fi colegul său de breaslă, și prietenul lui, George Tănase.

Ionuț Rusu, gata de aventura de la America Express

Aventura de la America Express continuă. Ionuț Rusu este unul din cei 18 participanți ai sezonului 6 la America Express. În vârstă de 31 de ani, Ionuț Rusu vine din Harghita și a absolvit Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Relații Internaționale în Cluj-Napoca.

Acum, actorul de comedie se bucură de faimă și succes și de aprecierea a miilor de români. Glumele sale stârnesc hohote de râs și creează dispoziție bună, iar aparițiile actorului sunt tot mai așteptate. Însă puțină lume știe despre primele începuturi ale lui Ionuț Rusu și despre familia sa.

Prima sa apariție la TV a fost în în cadrul emisiunii iUmor, acolo unde Ionuț Rusu a reușit să ajungă la inimile românilor și să cucerească publicul prin umorul și simplitatea sa. Însă înainte de a deveni celebru, actorul de comedie a lucrat șofer de TIR.

”M-am dus la o facultate unde aveam medie suficientă. Asta am făcut-o în timpul facultății și după puțin. Luasem permisul în timpul facultății. Am mai făcut niște curse înainte să ajung aici în București. Cred că vreun an jumătate, doi.”, a declarat Ionuț Rusu.

Actorul de comedie se trage dintr-o familie modestă și simplă, în care a fost mereu liniște și pace, fără conflicte și drame. De aceea, Ionuț Rusu spune că nu are o poveste de viață impresionantă.

”Nu am fost niște baștani. Nu am fost nici la polul opus. Am fost o familie simplă din Harghita, fără conflicte. Mi-am dorit întotdeauna să am o poveste de asta, dar nu pot să zic că am fost abuzat în vreun fel. Deci, ca orice copil român simplu.”, a mai spus el.

Ionuț Rusu, cot la cot cu George Tănase la America Express

Ionuț Rusu și George Tănase sunt una dintre echipele care vor lupta pentru marele premiu de la America Express pe Drumul Soarelui. Această echipă a fost dorită de către spectatori și fanii celor doi actori de comedie.

„Încă de la primul sezon difuzat, această emisiune și-a pus amprenta în mentalul colectiv și, implicit, al meu. E o oportunitate unică să scoți la iveală spiritul de aventurier pe care cu toții îl înmagazinăm încă din copilărie și, mai mult decât atât, să nu plătești nimic pentru asta (vă dați seama cât ar costa să te duci pe banii tăi acolo…).
Iau parte la această experiență cu gândul că îmi va schimba perspectiva asupra modului de trai în general și sper că voi aprecia mai mult doza de confort pe care o avem acasă. Am o duzină de așteptări de la călătoria noastră, însă dacă mă întorc de acolo cu abilitatea de a îndrăzni să cer atunci când am nevoie de ceva, mă consider cel mai câștigat om.
În ce privește dinamica mea cu George, avem o relație mult prea armonioasă, iar această emisiune este o ocazie unica de a ne certa și noi măcar o dată. Strategia noastră imbatabilă este ca el să își facă griji pentru misiuni, iar eu să îi țin pe oameni de vorbă, astfel încât el să se poată îngrijora liniștit.
Sperăm ca fiecare să preia câte puțin din caracteristicile celuilalt: eu să învăț de la el să mă stresez, iar el de la mine să fie inert. Astfel, echilibrăm balanța. Suntem convinși că, indiferent de parcursul nostru, vom evolua enorm pe toate planurile și că vom învăța într-o luna și ceva cât nu am învățat în ani de zile. ”, a spus Ionuț Rusu despre America Express

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---