Showbiz

Doinița Oancea, despre despărțirile dureroase prin care a trecut. Cum au schimbat-o: „Nu prea îmi pun viața personală pe tavă”

schedule 20 feb. 2023, 08:02

Doinița Oancea a vorbit în podcast-ul lui Radu Țibulcă, unde a fost invitată recent, despre despărțirile dureroase prin care a trecut. Actrița a învățat ceva din fiecare dintre experiențele sale, iar cel mai important lucru a fost acela de a se iubi pe ea însăși.

Doinița Oancea, despre despărțirile dureroase prin care a trecut

Doinița Oancea a vorbit, în cadrul podcast-ului moderat de Radu Țibulcă, despre relațiile prin care a trecut și care au schimbat-o din toate punctele de vedere. Actrița din telenovela „Lia” de la Antena 1 a recunoscut faptul că a evitat de foarte mult timp să le spună oamenilor dacă este sau nu într-o relație, pentru că oamenii vorbesc mult pe seama unor astfel de subiecte și a avut nevoie doar de o perioadă în care să stea cu ea, fără să fie încurcată de alte lucruri. Rare sunt momentele în care simte nevoia să își pună sufletul pe tavă în fața unor persoane care nu o cunosc.

Despre relațiile pe care le-a avut a vorbit ceva mai târziu, fiind conștientă și de faptul că mulți stau în relații doar de dragul de a o face, iar ea a avut puterea de a ieși dintr-o relație în care nu se mai regăsea, la scurt timp după separarea de Ionuț Ghenu. Nu era o relație cu probleme, dar și-a dat seama că îi lipsea ceva și de aceea a considerat că este mai mai bine să plece.

„Foarte multă vreme am evitat să spun oamenilor dacă sunt sau nu singură, am lăsat-o într-o coadă de pește. Am avut nevoie de o perioadă să stau cu mine și să nu mă încurce și alte lucruri. Nu am vrut să știe lumea dacă sunt sau nu cu cineva. Nu prea îmi pun viața personală pe tavă. Relațiile pe care le-am avut… am început să vorbesc despre ele după ceva timp.
Sunt foarte mulți oameni într-o relație doar de dragul de a sta într-o relație. Eu am ieșit dintr-o relație de 5 ani (n.r.: se referă la relația pe care a început-o în 2015, după despărțirea de Ionuț Ghenu). Nu avea hibe relația, nu ne băteam, nu ne înjuram. Mi-am dat seama că lipsește ceva. Nu am știut că îmi lipsește X din ecuație, înseamnă că nu știam cine sunt exact. Am zis că zic stop.
A fost un roller coaster emoțional. Am zis, ok, ia să văd… Eu în viața asta am să fac pasul cel mare când voi considera că am găsit, nu știu dacă jumătatea, că eu cred că sunt completă, dar să simt că omul ăla e al meu. Trebuie să fie ceva ce trece de fizic. Să simt că energia mea și a lui se întâlnesc și-n somn, să simt că eu comunic și când nu comunic, să simt că e pe viață”, a declarat Doinița Oancea, în podcast-ul moderat de Radu Țibulcă


De asemenea, Doinița Oancea i-a povestit lui Radu Țibulcă faptul că îi mulțumește lui Dumnezeu pentru toate experiențele de care a avut parte, pentru că sunt foarte puține care chiar au durut-o. Actrița este de părere că oamenii, în general, nu învață în momentele în care le este bine în viață, ci în momentele în care ies din zona lor de confort, când nu sunt deloc bine. Consideră că răul prin care oamenii trec vine în viața lor ca să îi ajute și să îi învețe mai multe lucruri, așa cum s-a întâmplat și în cazul ei.

„Eu pot să vin să mai spun că îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate experiențele din viața asta. Chiar am avut parte de oameni mișto. Sunt foarte puține experiențe care m-au durut. Noi nu învățăm ceva când suntem în zona de confort. Noi învățăm când nu suntem bine, ci când se întâmplă ceva. Ceva te face să îți mai pui niște întrebări și să te transformi. În viață, lucrurile rele nu sunt rele, ba chiar sunt binevenite. Știu că sună dubios, dar chiar pe bune. Răul ăla vine ca să ne ajute, să îți mai dea voie să mai crești o treaptă”, a mai zis ea.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---