Lora și Doinița Oancea nu au îngropat securea războiului. De la ce s-au luat de data aceasta: „Mocirla pe care ea a creat-o!”

schedule 28 iun. 2023, 13:46

Lora și Doinița Oancea nu au îngropat securea războiului. De la ce s-au luat de data aceasta: „Mocirla pe care ea a creat-o!”
Sursa foto: YouTube OnlineNewsRO

Lora și Doinița Oancea nu au îngropat securea războiului, deși au trecut opt ani de când a izbucnit scandalul între ele care a avut la bază faptul că blondina i-ar fi furat iubitul actriței, la vremea aceea, el fiind cel cu care este într-o relație și în ziua de astăzi.

Lora și Doinița Oancea, cuvinte dure una la adresa celeilalte

Lora și Doinița Oancea nu își mai vorbesc de ani buni, deși au fost bune prietene, ieșeau și petreceau foarte mult timp împreună, iar toată cearta lor a avut din cauza actualului partener al cântăreței. Multă vreme s-a spus despre Lora că i-ar fi furat iubitul actriței, deși ea a susținut că lucrurile nu au stat niciodată în felul acesta și deși, poate, unii dintre fanii ei au crezut-o pe cuvânt, Doinița Oancea nu a luat de bune vorbele sale.

Ei bine, au trecut mai bine de opt ani de atunci și părerea că vedetele au îngropat securea războiului, ceea ce în mod evident nu s-a întâmplat, iar de acest lucru admiratorii celor două și-au dat seama, după ce acestea și-au aruncat cuvinte dure pe internet. Într-un interviu pe care Doinița Oancea l-a acordat recent, a vorbit despre acest subiect sensibil și a povestit că, mai ales la vremea respectivă, a preferat să stea în banca ei și nu să nu discute prea mult pe marginea acestui subiect, rănită fiind de una dintre cele mai bune prietene.

Acum, este bine și a învățat multe lucruri de pe urma acestei dezamăgiri, iar când va avea ceva de zis o va face, doar că momentan nu simte nevoie să o mai facă, pentru că s-a întâmplat deja de prea multe ori. Cel mai important este că, în viața sa, lucrurile merg bine.

„Am ales să tac nu pentru că m-ar fi interesat cum apar la televizor. Nu-mi doream să stau într-o mocirlă care nu era pentru mine. Eu sunt mai discretă, sunt plină de viață, dar calmă când tac. Mă refer la singurul mare scandal pe care l-am avut public. Oamenii vor înțelege. Personal sunt bine și nu am nimic de declarat. Când voi avea ceva de spus o să vă anunț. Tot timpul de când mă știu am vorbit despre relația respectivă abia după ce era o relație super-consolidată, în care eu credeam foarte tare. Dar da, pot spune că lucrurile sunt bune în ceea ce privește viața mea”, a declarat Donița Oancea.

Lora nu s-a putut abține și a postat și ea un mesaj în mediul online despre cele declarate de Doinița Oancea.

„A «tăcut» câteva luni pe bani buni în fiecare seară la emisiune, în «mocirla» pe care ea a creat-o! Ferească!”, a transmis Lora, conform cancan.ro.
  • Tags:

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---