Showbiz

Lora, despre experiența Asia Express. Ea și Ionuț Ghenu au fost concurenți în primul sezon: „Ne-a trecut supărarea”

schedule 23 oct. 2023, 11:01

Lora, despre experiența Asia Express. Ea și Ionuț Ghenu au fost concurenți în primul sezon: „Ne-a trecut supărarea”
Sursa foto: YouTube America Express

Lora și Ionuț Ghenu au fost concurenți în primul sezon al emisiunii Asia Express, iar recent artista și-a amintit cum a fost experiența pe care au trăit-o împreună. Iată ce a povestit cântăreața!

Lora, despre experiența Asia Express

Primul sezon al emisiunii Asia Express a fost unul dintre cele mai grele, pentru că la vremea aceea, concurenții nu aveau nici cea mai mică idee la ce anume să se aștepte. Una dintre perechile care a făcut parte din proiect a fost formată din Lora și Ionuț Ghenu, care nu doar că au dovedit faptul că sunt competitivi, dar au atras și multe comentarii de hate asupra lor, din cauza comportamentului pe care unii l-au considerat total nepotrivit.

Au trecut câțiva ani buni de la participarea lor în concurs, iar artista și-a amintit de toate lucrurile pe care le-au trăit în concurs, spunând că a fost greu mai ales din cauza faptului că a fost primul sezon. I-a plăcut foarte mult, dar crede că dacă nu s-ar fi dus din prima, nu ar mai fi avut curajul să o facă, din nenumărate motive. Cu toate acestea, experiența a fost una pe care nici ea, nici partenerul ei de viață nu au cum să o uite vreodată.

„A fost greuț, a fost greuț mai ales că a fost primul sezon și de obicei primele sezoane sunt supranumite sezoane de sacrifiu. Mi-a plăcut foarte tare. Probabil că dacă nu mă duceam în primul sezon, nu m-aș mai fi dus după, dar a fost foarte tare, o experiență pe care nu o uiți niciodată și după ce ne-am supărat toți pe toți și ne-a trecut supărarea, am avut multe amintiri frumoase de povestit și am înțeles cu adevărat, după o perioadă de timp cât de tare a fost această experiență. Am fost în Asia Express și a fost foarte tare pentru că din câte aud, în partea cealaltă, prin America, a fost un pic friguț”, a povestit Lora, pentru Antena Stars.



De asemenea, și-au făcut amintiri frumoase despre care vor povesti toată viața, iar ea a susținut că a înțeles târziu cât de tare a fost experiența de care au avut parte peste hotare. În plus, Lora a mai povestit că în Asia Express li s-au confirmat mai multe lucruri și că relația lor este una mult mai puternică decât era la vremea aceea, motiv pentru care sunt recunoscători. Au aproape zece ani de relație și au reușit să învețe multe lucruri unul despre celălalt și sunt pregătiți pentru tot ceea ce le pregătește viitorul.

„Ni s-au confirmat niște lucruri. Nu putem spune că am descoperit ceva pentru că noi oricum suntem tot timpul împreună. La anul, în primăvară, facem nouă ani. Sunt un deceniu aproape de non-stop împreună, muncit împreună și făcut lucruri frumoase împreună și mi se pare foarte tare să ai pe cineva care să tragă la aceeași căruță cu tine. Mi se pare magic”, a mai declarat artista.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---