Showbiz

Delia, primele declarații după ce s-a spus că a furat piesa „Lololo” de la Lora. Care este, de fapt, adevărul: „Serios?”

schedule 21 apr. 2023, 09:29

Youtube 9news

Delia a primit mai multe acuzații din partea fanilor ei legate de piesa „Lololo”, care este un remake al piesei „Fata de pe plajă” a trupei Azur, legat de faptul că ar fi furat-o. Ce a declarat artista și de la ce pornit totul!

Delia a lămurit pe toată lumea

Într-un podcast în care a fost invitată alături de Ionuț Ghenu, partenerul ei de viață, Lora a fost întrebată despre situația dintre ea și Delia, iar artista a fost surprinsă că este rugată să discute pe marginea acestui subiect. Vedeta a zis că nu este certată cu colega ei de breaslă și chiar a arătat ultima conversație pe care a avut-o cu soția lui Răzvan Munteanu, pe baza cărora oamenii au avut multe de comentat.

Ei bine, în urma dezvăluirilor pe care le-a făcut în podcast-ul lui Jorge, pentru multă lume situația a fost una destul de clară, iar acuzațiile la adresa Deliei nu au încetat nici ele să apară. Având în vedere, cel mai probabil, mesajele pe care le primea, artista a considerat că a venit vremea să clarifice situația. Așadar, ea a zis că nu a furat piesa nimănui, că sunt foarte multe cover-uri pe această melodie.

De asemenea, Delia a menționat că nu înțelegea care este partea proastă a faptului că a încercat să păstreze vie o piesă frumoasă pe care lumea o cunoaște și o apreciază. După cum a mai zis ea, pe rețelele sociale, publicul său este unl superficial care nu înțelege nici măcar faptul că piesa nu le aparține celor de la Azur și că ei la rândul lor s-au inspirat dintr-o melodie ceva mai veche.

Oare a furat Delia piesa sau e doar un cover? Dacă este doar un cover, de ce este doar un cover. După ce că internetul e plin de coveruri de la piesa asta, noi ne întrebăm, în continuare, dacă e cover sau nu. Serios? Despre ce parte proastă vorbim, când o piesă frumoasă nu moare, merge mai departe, continuă peste generații, când oamenii câștigă financiar, în urma acestui cover, așa este normal, când oamenii o să aibă continuitate și probabil mai multe concerte, vara aceasta.
Care e partea proastă, că nu înțelegem. Partea proastă este că publicul Deliei este superficial și că această piesă aparține celor de la Azur, care de fapt nu este nici a lor și care are rădăcini mai vechi. E o piesă mișto care merge mai departe”, a transmis Delia, în mediul online.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---