Showbiz

Delia vrea să renunțe la iUmor. Cine i-ar putea lua locul: „Trebuie o fată și un băiat”

schedule 19 oct. 2023, 12:50

Delia vrea să renunțe la iUmor. Cine i-ar putea lua locul: „Trebuie o fată și un băiat”
Sursa foto: Instagram Delia

Delia vrea să renunțe la iUmor și a spus-o chiar ea. De ce a luat în calcul această variantă și cine i-ar putea lua locul!

Delia vrea să renunțe la iUmor

Delia se află în cadrul proiectul iUmor, încă de la primul sezon. Vedeta și-a făcut amintiri frumoase, a râs din tot sufletul, dar s-a și enervat la culme în unele ediții, din cauza momentele de roast. Acestea i se pare adesea exagerate și, pur și simplu, a ajuns să nu mai suporte glumele nesărate făcute la adresa juraților, dar și la adresa altor persoane publice.

În cadrul unui podcast în care a fost invitată zilele trecute, jurata emisiunii de la Antena 1 a recunoscut că îi este din ce în ce mai greu pe platourile de filmare și oricât de mult ar încerca, nu se mai poate bucura de orele lungi de filmare cum o făcea înainte.

„E din ce în ce mai greu la iUmor, iar una dintre cele mai nasoale momente e că nu mai suport roast-urile. Nu le mai suport și gata. A pus capac un băiat d-ăsta venit acolo care a făcut niște glume oribile pe seama doamnei Monica Bîrlădeanu. Și totul a culminat cu întrebarea „Vă place p**a, doamna Monica?”. Eu nu am râs. Mi s-a părut sexist, misogin, cum vrei tu.
Cei de la iUmor au tăiat momentul și pe YouTube a început lumea să mă acuze că aștept pauza, că nu mai am umor etc. Am intrat frumos pe canalul de Youtube și am întrebat de ce s-a tăiat la montaj momentul, care a fost pe de-a întregul ceva oribil”, a zis Delia, în podcast-ul lui Gojira.

Într-o ediție recentă, Delia a spus că ar vrea să plece de iUmor și că are deja în minte o persoană care i-ar putea lua locul fără niciun fel de problemă și anume buna sa prietenă, Antonia.



„Eu sunt de acord să vină Antonia. Vreau să vină în locul meu”, a zis Delia, la Antena 1.

Cosmin Natanticu a fost și el de acord cu colega sa și a spus că ar fi nevoie chiar și de un băiat în locul lui Cheloo, semn că nici el nu mai rezistă în cadrul competiției. Rămâne de văzut dacă într-adevăr vor avea loc asemenea schimbări, dar cert este că fanii au început să se gândească serios la cum ar fi emisiunea fără ei.

„Trebuie o fată și un băiat, în locul Deliei și al lui Cheloo. Antonia ar merge în locul Deliei”, a zis Cosmin Natanticu la rândul său.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---