Showbiz

Delia a mers la terapie, dar a renunțat imediat. Ce i s-a întâmplat, de fapt: „Îmi plângea de milă”

schedule 04 dec. 2023, 08:45

Delia a mers la terapie, dar a renunțat imediat. Ce i s-a întâmplat, de fapt: „Îmi plângea de milă”
Sursa foto: Instagram Delia

Delia a mers la terapie, dar nu pentru multă vreme. De ce a renunțat artista la ședințele respective și ce i s-a întâmplat!

Delia a mers la terapie, dar a renunțat repede

Delia este o artistă care are mereu zâmbetul pe buze și care se bucură de viață așa cum știe ea mai bine. Adoră să fie pe scenă, iar când nu are treabă în țară, călătorește în toată lumea și aproape că nu există loc în care să își fi dorit să ajungă și să nu o fi făcut-o deja. Artista este, de asemenea, foarte activă pe rețelele sociale și ține legătura cu fanii ei chiar și atunci când lucrurile pe care le trăiește nu sunt unele roz, așa cum ar crede mulți dintre cei care o urmăresc.

Mai mult de atât, partenera de viață a lui Răzvan Munteanu merge foarte des și în podcast-uri, unde abordează tot fel de subiecte care mai de care mai interesante. Cel mai recent în care a fost invitată este „Ac de siguranță cu Exarhu”, unde a fost întrebată dacă face sau nu terapie, iar răspunsul ei nu a întârziat nici el să apară.

Delia i-a povestit gazdei podcast-ului că a făcut terapie, dar a renunțat după doar două ședințe, pentru că a fost un lucru care nu i-a convenit din start și care i-a dat de gândit din prima clipă. Din câteva povestit chiar ea, se pare că terapeutul ei o victimiza prea tare. Nu știe sigur dacă făcea parte din proces, dar când începea să îi spună lucruri despre viață, făcea să pară că era totul o dramă, îi plângea de milă și a considerat că locul ei nu este acolo.Nu crede că are nevoie de așa ceva în viața ei, pentru că lucrurile îi merg bine în viață, iar faptul că a decis să nu se mai prezinte la ședințele cu pricina a ajutat-o mai mult să se concentreze pe ce are de făcut în viitor, ci nu pe lucrurile pe care le-a trăit deja.

„Nu (n.r. nu face terapie). Am fost de două ori și mi s-a părut că mă victimiza prea mult, că-mi plângea de milă. Poate era o parte de terapie. Îi povesteam lucruri despre viață. Și era: «Vai, sărăcuța». Era femeie. Era o dramă și am zis că nu vreau asta. E ok, n-am nevoie, sunt ok. Cred că era un fel de a aborda psihoterapia al persoanei, care era foarte drăguță și prietenoasă cu mine și foarte ok”, a povestit Delia, în podcast-ul menționat.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9709 RON
-0.00170
USD
USD: 4.567 RON
-0.02020
GBP
GBP: 5.897 RON
0.00890
HUF
HUF: 1.2719 RON
0.00200
BGN
BGN: 2.5416 RON
-0.00090
CHF
CHF: 5.1374 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---