Showbiz

Lora, adevărul despre cearta cu Delia. Artistele s-au bătut pentru piesa „Lololo”

schedule 19 apr. 2023, 09:04

Delia și Lora s-au bătut pentru piesa „Lololo”, pe care a ajuns să o lanseze jurata de la iUmor, deși partenera de viață a lonuț Ghenu făcuse toate demersurile pentru a fi ea cea care o cântă și chiar filmase și un videoclip în Bali. Care este situația dintre ele acum!

Lora, despre cearta cu Delia

Piesa „Fata de pe plajă” interpretată de cei de la Azur a început să devină foarte apreciată pe TikTok, moment în care Lora și Delia Matache au început indirect o bătălie pentru a face o reinterpretare a acesteia, iar cea care a câștigat până la urmă a fost jurata de la iUmor despre care s-a spus că se află într-un scandal cu partenera de viață a lui Ionuț Ghenu, care a aflat despre faptul că piesa a fost lansată de pe internet.

Invitați în podcast-ul lui Jorge, Lora și Ghenu au povestit că propunerea de a lansa un remake pentru această piesă a venit din partea unui prieten. Artista nu a îndrăgit atât de tare refrenul, dar după ce a ascultat piesa originală a fost convinsă, a filmat chiar și un videoclip, dar nu a mai apucat să lanseze niciodată varianta ei, deoarece Delia i-a luat-o înainte.

„Un prieten mi-a scris: . A trimis piesa. Piesa în cauză este o piesă originală, cu refrenul care seamănă cu refrenul sau este inspirat din refrenul asta care rupe pe TikTok. Mie mi-a plăcut foarte mult, nu știam că e virală. I-am arătat și Lorei, i-a plăcut și ei.
 A zis că e foarte mișto, dar poate mai lucrăm puțin la refren. Eu i-am zis că nu, că tocmai refrenul e duma. Oamenii mi-au explicat că refrenul e viral, eu habar nu aveam. După ce am ascultat piesa, i-am pus și piesa lui Azur și i-am zis că asta e piesa originală. A zis: . Am filmat, am terminat filmarea și stăteam pe telefon, iar la un moment dat am văzut că s-a lansat o piesă: Lololo. Am deschis și am auzit refrenul. M-am dus la Lora, am trezit-o și i-am zis că cineva a lansat piesa. Am dat un mesaj către prietenul meu: . Asta a fost discuția toată.”, a povestit Ionuț Ghenu, în podcast.

Având în vedere situația, fanii celor două cântărețe au avut toate motivele să creadă faptul că ele sunt certate, că nu își mai vorbesc, iar Lora a ținut să le arate tuturor că nu este deloc așa. Pentru ca oamenii să o creadă, ea a arătat ultimele mesaje pe care le-a schimbat cu Delia, de ziua sa. Iubita lui Ghenu i-a făcut câteva urări de ziua sa, iar jurata de la iUmor i-a răspuns cu o inimioară, moment în care Jorge nu a putut să nu remarce faptul că artista este foarte zgârcită în cuvinte.


„Dar controversa asta cu Delia cum e? Cu piesa?”, a întrebat Jorge.
„Care? Ce controversă? Asta e cu Delia, ultimul mesaj, de ziua ei. I-am zis la mulți ani.  Băi, dar acoperă partea de sus. E de când a fost ea implicată într-un scandal...”, a zis imediat Lora.
„Deci se vede la cameră, da? Februarie 7, 2023. . Pupici cu petrecere, buze și tort ți-a trimis.”, a zis mai apoi gazda podcast-ului.
„Eu i-am trimis ei. Și ea mi-a trimis inimă înapoi”, a mai zis artista.
„Zgârcită la cuvinte Delia.”, a remarcat Jorge.
„Nu, că noi vorbim la telefon. Mai vorbim, am mai vorbit, dar despre alte subiecte. Dar ca să înțelegi. Nu există discuții și nicio controversă.”, a încheiat Lora.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---