Showbiz

De ce nu a rămas însărcinată Lora până la vârsta de 41 de ani. Declarațiile artistei: „Nu este o dovadă de egoism”

schedule 29 dec. 2023, 08:11

De ce nu a rămas însărcinată Lora până la vârsta de 41 de ani. Declarațiile artistei: „Nu este o dovadă de egoism”
Sursa foto: YouTube Liana Stanciu

Multă lume s-a întrebat de ce nu a rămas Lora însărcinată până la vârsta de 41 de ani, iar artista a oferit un răspuns sincer, în cadrul unii podcast în care a fost invitată recent.

Lora, declarații sincere despre sarcină

Lora a acceptat invitația Lianei Stanciu de a purta o discuție cu aceasta, în cadrul podcast-ului pe care îl moderează pe YouTube. Vedeta trece printr-o perioadă foarte bună a vieții sale, după ce în ultimii ani din viața sa a fost pusă la încercare în multe moduri. Cel mai greu moment pe care l-a trăit a fost pierderea mamei sale, care avea probleme serioase de sănătate și care când a pierdut lupta cu boala, a lăsat în urma sa o durere imensă.

A avut parte de multă susținere din partea partenerului său de viață, Ionuț Ghenu, care i-a fost mereu alături și care i-a demonstrat că o iubește indiferent de situație. Având în vedere relația lor de lungă durată, mulți au ajuns să se întrebe de ce nu au devenit părinți până acum și dacă lucrul acesta se va întâmpla pe viitor, mai ales că artista a ajuns deja la vârsta de 41 de ani.

Lora nu a evitat deloc răspunsul, ba chiar a venit cu explicații clare în acest sens, începând prin a atrage atenția asupra faptului că multă lume o judecă, fără a avea idee cum este ea cu adevărat. Cântăreața a dezvăluit că atunci când ar fi putut rămâne gravidă și își dorea enorm să aducă pe lume un copil, nu a avut alături de ea partenerul potrivit cu care să simtă că își poate întemeia o familie.

Mai mult de atât, consideră că nu are nicio putere în acest sens și că doar Dumezeu va decide pentru ei, iar ea va fi mamă într-un fel sau altul, la un moment dat.

„Multă lume mă judecă fără să mă cunoască, fără să ştie multe lucruri. Atunci când am putut să am copii şi am vrut, am avut omul nepotrivit lângă mine, care nu și-a dorit, contrar spuselor lumii. El mi-a spus ceva, apoi când am avansat în relaţie m-am trezit că nu corespundem, că nu avem acelaşi ţelNu şi-a dorit, deşi era foarte important pentru mine să îl fac. Totul s-a agravat, eu nu cred în imposibil, cred în Dumnezeu, el decide. Voi fi mama într-un fel sau altul, sunt sigură. Vreau să ajungă acest mesaj la alte femei: să ai grijă de tine nu este o dovadă de egoism, ca să poţi da altora bucăţi din tine trebuie să fii tu bine” , a declarat Lora, în cadrul podcast-ului „Magic Life”.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---