Showbiz

Laura Cosoi, însărcinată pentru a patra oară. A dat vestea la scurt timp după moartea mamei sale: „Vine un îngeraș”

schedule 04 ian. 2024, 08:37

Laura Cosoi, însărcinată pentru a patra oară. A dat vestea la scurt timp după moartea mamei sale: „Vine un îngeraș”
Sursa foto: Instagram Laura Cosoi

Laura Cosoi este însărcinată pentru a patra oară și a dat vestea la scurt timp după moartea mamei sale. Ce a postat vedete pe rețelele sociale, unde este urmărită de mii de oameni!



Laura Cosoi, însărcinată pentru a patra oară

Bucurie mare în familia Laurei Cosoi. Vedeta a rămas însărcinată pentru a patra oară și a decis că a venit vremea să nu mai țină vestea doar pentru ea, așa că a postat o imagine cu burtica de gravidă, pe contul ei oficial de Instagram, unde reacțiile din partea prietenilor și a fanilor nu au întârziat nici ele să apară. 

Vedeta se bucură de o familie fericită și chiar dacă adesea viața cu trei copii nu este deloc una simplă, blondina va mai aduce pe lume un copil, la scurt timp după ce femeia care a adus-o pe lume a trecut în lumea celor drepți și chiar de ziua sa de naștere. Nu există bucurie mai mare pentru ea și, cel mai probabil, comentariile primite i-au mai adus un zâmbet pe buze

Având în vedere că este mama a trei fete, oamenii au zis că poate, de data aceasta, va avea și un băiat, dar ea nu a dezvăluit încă sexul bebelușului pe care îl va aduce pe lume anul acesta. Pe de altă parte, au fost și persoane care s-au regăsit în povestea sa de viață și care știu exact prin ce trece, dar care speră că va găsi puterea, de dragul copilului, pentru a merge mai departe. 

„Atunci când îngerii își iau zborul, alții coboara❤️ felicitari!”, „Nu te lași până nu faci și un băiat?”, „Felicitari! Sarcina usoara si multa putere cu tot ce se intampla acum in viața ta! ✨”, „Și eu mi-am pierdut mama în timp ce eram însărcinată în aproape 6 luni🖤 dacă nu era Nina mea în burtică,nu știu cum aș fi putut depăși momentul. Eu cred ca mami si-a ales momentul când a trebuit să plece, și mi-a lăsat cea mai bună prietenă pe pământ. Dumnezeu așa le leagă de frumos pe toate. Sarcină ușoară!”, „Când cineva se pregătește sa plece, altcineva se pregătește sa vina. 😍Probabil e un băiețel 😍”, „Felicitari! Sper sa fie un baietel!La multi ani! 🌹🥂”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---