Showbiz

Laura Cosoi este în doliu. Mama ei a murit: „Ești în inima noastră!”

schedule 19 dec. 2023, 12:50

Laura Cosoi este în doliu. Mama ei a murit: „Ești în inima noastră!”
Sursa foto: Instagram Laura Cosoi

Laura Cosoi este în doliu, după ce mama ei s-a stins din viață recent. Mesajul dureros pe care vedeta l-a transmis pe rețelele sociale!

A murit mama Laurei Cosoi

Durere mare pentru Laura Cosoi și pentru întreaga sa familie, după ce mama vedetei s-a stins din viață. Ea a dat semne că lucrurile în viața ei nu mergeau chiar așa cum ar fi trebuit, deoarece a lipsit o vreme de pe rețelele sociale, un lucru total neobișnuit pentru ea care posta destul de des.

În ciuda situației grele prin care trece, ea a preferat să păstreze un timp tăcerea, iar recent le-a dat trista veste tuturor celor care o urmăresc și care așteptau un semn din partea ei. Ligia Delia Cosoi se confrunta cu grave probleme de sănătate, iar trupul ei a cedat lăsând în urmă o durere imensă.

„Mamica noastra draga si buna a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viata asta! Esti in inima noastra”, a transmis Laura Cosoi, pe Instagram.
Vedeta a postat o imagine în care apare alături de regretata sa mama și de sora ei, în dreptul căreia a trasnmis un mesaj dureros, moment în care fanii au reacționat imediat, pentru a-i arăta acesteia că sunt alături de ea, chiar și în cele mai dificile momente pe care le trăiește, nu doar la bine.
„Cred ca totul se termina pentru noi când ne pleacă părinții și realizam ca fără ei o parte din noi se stinge pentru totdeauna.... Sincer condoleanțe, iubirea voastra sa rămână eterna iar răsăritul soarelui sa I fie veșnic acolo Sus! Dumnezeu sa o odihnească în pace pentru totdeauna”, „Plang si nu vreau sa cred 🖤 Doamna Ligia, un OM care m-a marcat profund pe viata. Cata durere. Condoleante voua! Dumnezeu sa-i lumineze plecarea la ceruri!”, „Laura, iti trimit toata dragostea din lume! E greu fara ei in lumea noastra! Iti doresc sa procesezi toata durerea asta imensa😢🤍”, i-au transmis fanii în comentarii.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---