Showbiz

Laura Giurcanu și Sânziana Negru, despre prietenia care le leagă. Cum le-a ajutat competiția America Express: „Noi plângeam noaptea”

schedule 22 dec. 2023, 09:53

Laura Giurcanu și Sânziana Negru, despre prietenia care le leagă. Cum le-a ajutat competiția America Express: „Noi plângeam noaptea”
Sursa foto: YouTube America Express

 Pe Laura Giurcanu și Sânziana Negru le leagă o prietenie de lungă durată, în ciuda faptului că sunt diferite din toate punctele de vedere. Cum le-a ajutat competiția America Express să se apropie și mai tare una de cealaltă!

 Laura Giurcanu și Sânziana Negru, prietene de ani buni

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au fost invitate împreună în cadrul podcast-ului pe care Giulia îș moderează pe canalul său de YouTube. Finalistele de la America Express au vorbit despre competiție, despre cum a fost pe „Drumul Soarelului”, dar și despre frumoasa prietenie care le leagă și care durează de foarte multă vreme, în ciuda faptului că vedetele sunt diferite din toate punctele de vedere.

Între ele există o diferență de zece ani, au vieți complet diferite, dar și foarte multe lucruri în comun datorită cărora s-au apropiat. Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au putut mereu baza una pe cealaltă, indiferent de ora la care simțeau nevoia de a discuta una cu cealaltă, iar cel mai bine și-au dat seama de lucrul acesta când au trecut printr-o despărțire aproape în același timp.

„Suntem două femei cu un stil de viață destul de diferit și în momente de viață diferite. Există o diferență de vârstă de 10 ani între noi și cu toate astea, avem genul de prietenie care nu e legat de ieșiri (...) Vorbim despre orice, despre viață (...) Ne-a ajutat foarte mult că după ce ne-am împrietenit, am stat una lângă alta și pentru că eram vecine”, a zis Sânziana Negru , în podcast-ul Giuliei.

Sunt recunoscătoare pentru frumoasa prietenie care le leagă, iar America Express nu a făcut altceva decât să le apropie și mai mult, având în vedere că au petrecut două luni una cu cealaltă, au trecut prin tot felul de situații complicate și au dormit în locuri greu de descris în cuvinte.

„Amândouă eram după relații de ani de zile pe care noi două le-am încheiat și noi sufeream și era pentru noi sfârșitul pământului. Noi plângeam noaptea, la ora 03.00, ne dădeam mesaje sau ne vedeam și plângeam împreună”, a mai zis ea.

Influencerițele sunt, de asemenea, fericite pentru faptul că li s-a oferit oportunitatea de a se bucura de aventura vieții lor împreună și că au reușit să demonstreze că sunt două concurente puternice, care au ajuns și în finala emisiunii America Express, pe care telespectatorii o pot urmări miercuri, 27 decembrie, de la 20:30 pe Antena1 sau pe AntenaPLAY.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---