Showbiz

Laura Giurcanu, declarații dure după câștigarea marelui premiu de la America Express. Comentariile au scos-o din sărite: „Îmi stă pe limbă, pur și simplu”

schedule 29 dec. 2023, 07:36

Laura Giurcanu, declarații dure după câștigarea marelui premiu de la America Express. Comentariile au scos-o din sărite: „Îmi stă pe limbă, pur și simplu”
Sursa foto: YouTube BADASSMOM

Laura Giurcanu a oferit câteva declarații dure, după câștigarea marelui premiu de la America Express. Comentariile pe care le-au dat internauții au scos-o din sărite. Ce a deranjat-o, de fapt!

Laura Giurcanu, enervată de comentariile internauților

Laura Giurcanu nu s-a mai putut abține și a făcut câteva afirmații dure pe rețelele sociale, la scurt timp după ce ea și Sânziana Negru au câștigat marele premiu al emisiunii America Express. Ambele și-au dorit să câștige și au luptat din greu, dar cei mai mulți dintre fanii competiției sunt de părere că nu ele ar fi trebuit să plece acasă cu cei 30.000 de euro ți cu trofeul, ci mai degrabă echipa formată din Aris și Alexia Eram sau cea formată din Giulia și Vlad Huidu.

După difuzarea marii finale, un val de hate s-a abătut asupra celor două câștigătoare în secțiunea de comentarii, dar și asupra producătorilor emisiunii de la Antena 1. La doar câteva ore distanță după ce a citit ceea ce au avut oamenii de zis despre ele, Laura Giurcanu a simțit și ea nevoia să își exprime opinia pe contul ei de Instagram.

Câștigătoarea emisiunii nu a fost neapărat deranjată de comentariile în care internauții au zis clar că ea și partenera sa de echipă nu meritau premiul cel mare, ci mai degrabă de cele în care se legau de aspectul lor fizic, mai exact de diferența de înălțime dintre ele.

„Vreau să deschid un subiect care îmi stă pe limbă, pur și simplu nu m-aș simți eu bine cu mine dacă nu aș deschide subiectul ăsta, deși știu că o să stârnească foarte multe discuții. Am observat de-a lungul etapelor că am fost poate singura echipă al cărui aspect fizic a fost atât de discutat, lucru care nu doar că nu s-a întâmplat în nicio altă echipă, dar la noi a fost focusul principal al oamenilor.
S-a discutat foarte mult de felul în care arătăm, că eu sunt foarte înaltă, Sânziana e foarte scundă, diferența de înălțime dintre noi două, că suntem urâte, cum arătăm, cum avem gâtul, fața, ridul și nu e ok, pentru că nimeni nu a mai avut parte de un tratament de genul ăsta. În felul ăsta? La orice chestie care era legată de noi”, a transmis Laura Giurcanu, la Story.

Pe ea nu o afectează vorbele rele ale oamenilor, pentru că are mare încredere în ea, când vina vorba de aspectul său fizic.

„Eu, din fericire, am în mine această încredere maximă când vine vorba de felul în care arăt, dar nu e genul ăla de încredere în care știu că sunt extraordinar de frumoasă, așa că n-ai ce să-mi zici, nu, e genul ăla de încredere în care ăsta e corpul care mi-a fost dat de la părinții mei, de la natură, de la Dumnezeu și de la Univers. Cu corpul ăsta am venit eu pe pământ, nu pot să fac nimic ca să schimb asta, așa că nu doar că mă mulțumesc cu el, dar aleg să-l celebrez pentru că mă simt și eu mult mai bine când sunt fericită cu mine”, a mai zis ea.

A rămas, în schimb, uimită de cât de ușor reușesc oamenii să dea cu hate, fără să se gândească la efectele pe care cuvintele lor răutăcioase le pot avea asupra lor.

„Oamenii se simt mult prea confortabili să comenteze și să aibă păreri despre corpurile femeilor, lucru care nu știu real dacă se va schimba vreodată, dar asta nu-l face, doar pentru că ne-am obișnuit cu asta, mai puțin greșit...”, a adăugat influencerița.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---