Showbiz

Cum se înțelege Laura Giurcanu cu Cătălin Botezatu. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu zece ani

schedule 11 dec. 2023, 11:49

Cum se înțelege Laura Giurcanu cu Cătălin Botezatu. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu zece ani
Sursa foto; YouTube Laura Giurcanu

Laura Giurcanu și Cătălin Botezatu s-au cunoscut în urmă cu zece ani. Care este relația lor în prezent și ce a spus concurenta de la America Express despre îndrăgitul designer.

Laura Giurcanu, despre relația cu Cătălin Botezatu

Laura Giurcanu este una dintre cele mai apreciate creatoare de conținut de la noi din țară, iar odată cu participarea sa în cadrul emisiunii America Express, a reușit să ajungă la inimile mai multor oameni, motiv pentru care nu poate decât să se bucure.

Prima dată a reușit să se facă remarcată, pe vremea când a participat la Next Top Model by Cătălin Botezatu, concurs pe care l-a și câștigat. Se întâmpla în urmă cu zece ani, când s-a și împrietenit cu designer-ul. Multă lume a fost curioasă să afle care este relația lor în prezent, dacă se mai înțeleg la fel de bine sau dacă se întâlnesc, iar ea rugată să discute despre asta într-un interviu, a zis că este un om pe care îl va respecta și îl va admira mereu.

De asemenea, concurenta de la America Express a mai zis și că el reprezintă o sursă de inspirație pentru ea și că de fiecare dată este o plăcere să îl revadă, singurul ei regret fiind că nu se întâmplă lucrul acesta mai des.

„Cătălin e un om pe care îl voi respecta şi îl voi admira mereu, e o sursă de inspirație pentru mine. Întotdeauna revederea cu el e o plăcere, chiar dacă nu se întâmplă atât de des pe cât ne-am dori.”, a declarat Laura Giurcanu, pentriu viva.ro.

Laura Giurcanu a renunțat mai apoi la cariera de model și s-a concentrat pe activitatea sa de pe rețelele sociale, reușind să strângă o comunitate mare de fani. Ea a spus că, din fericire, nu a fost nevoită să facă sacrificii de dragul succesului, ci toate deciziile pe care le-a luat au fost unele cu care era confortabilă. Consideră că nu a simțit că se sacrifică pentru cariera sa, fiindcă a făcut totul cu drag, iar asta a contat enorm pentru ea.

„Nu simt că am făcut niciun compromis; toate deciziile luate de către mine au fost confortabile. Consider că, atunci când faci totul cu drag şi cu plăcere, nu ajungi să simţi sacrificiul.”, a mai zis Laura Giurcanu.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---