Horoscop

Top 3 zodii cu inimă de aur și suflet de copil

schedule 21 aug. 2023, 15:34

Top 3 zodii cu inimă de aur și suflet de copil
Pavel Ilyukhin/Shutterstock

Sunt câteva zodii în horoscop care, în ciuda circumstanțelor de viață, au știu să își păstreze sufletul pur de copil și inocența aceea frumoasă a inimii care îi face să trăiască totul cu bucurie și recunoștință, ca pe un miracol.

Zodia Fecioară

Zodia Fecioară, deși aparent este o zodie introvertită și serioasă, a cărei personalitate pare greu de pătruns, și-a păstrat în suflet neștirbită acea inocență a copilăriei către care se întoarce de fiecare dată când dorește să își regăsească bucuria de a trăi. Fiindcă știe că timpul fizic nu poate fi dat înapoi, Fecioara și-a păstrat simțul umorului și râde din toată inimă, bucurându-se ca un copil de o glumă bună sau de timpul petrecut în compania celorlalți.

Zodia Fecioară simte bucuria în orice, chiar și în lucrurile mici, dar mai ales în conexiunea cu ceilalți. Chiar dacă se supără ușor, încearcă să nu țină supărarea prea mult timp. Știe că sufletul, cu cât este mai ușor și eliberat de supărări, cu atât este mai fericit. În viața de zi cu zi încearcă să găsească momente de bucurie pură, în care să uite de griji. Deseori se trezește râzând cu gura până la urechi sau încercând să îi facă pe ceilalți să râdă și să îi împărtășească din energia bucuriei de a fi pur și simplu.

Zodia Gemeni

Această zodie optimistă și cu o vibrație energetică veselă și gentilă pare că s-a născut cu un suflet care nu îmbătrânește niciodată în ciuda trecerii timpului. Zodia Gemeni este o zodie luminoasă care umple o cameră cu energia sa pozitivă și are o atitudine jucăușă și jovială asupra vieții trecând-o prin filtrul acela al uimirii specific copilăriei.

Reușește să detensioneze cu ușurință situațiile conflictuale, destinzând o atmosferă ostilă sau greoaie, aducând armonie, relaxare și zâmbete în jurul său. De asemenea, această zodie și-a păstrat acea creativitate specifică copilăriei și nu încetează să și-o exercite continuu. Copilul lor interior este în continuare dornic să exploreze, să descopere, să creeze, să își exprime spiritul ludic, să facă lumea un loc mai bun, mai plin și mai frumos în jurul lor, potrivit Garbo.

Zodia Săgetător

Săgetătorul este acea zodie care încearcă să rămână în contact cu latura sa ludică și cu spiritul său de copil și să trăiască în prezent pe cât poate. Își dorește să recreeze cât mai multe din momentele frumoase ale copilăriei, când simțeai că poți face orice și poți atinge tot ce îți dorești. Deși o zodie destul de pragmatică, nativii Săgetător și-au păstrat în interior acea libertate care le permite să vadă lumea diferit și să îndrăznească să viseze cât mai mult, să călătorească, să exploreze lumi, să transforme lucrurile prin prisma imaginației lor.

Pentru acești nativi, lumea încă este un loc magic care merită descoperit până în clipă în care nu vor mai fi și își doresc să exploreze cât mai multe oportunități de a se bucura, a se distra și a trăi cu toată ființa lor. Ca și copiii, nativii Săgetător leagă ușor prietenii și ating sufletul celorlalți, creând ușor conexiuni cu persoane din toate categoriile sociale. Și-ar dori ca lumea să fie un loc pașnic, în care fiecare se înțelege cu cel de lângă el și îl vede și acceptă așa cum este el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9754 RON
0.00090
USD
USD: 4.6739 RON
0.00790
GBP
GBP: 5.8294 RON
-0.00100
HUF
HUF: 1.2669 RON
-0.00780
BGN
BGN: 2.5439 RON
0.00050
CHF
CHF: 5.1301 RON
-0.00120
Convertor valutar

Rezultat: ---