Showbiz

S-au schimbat echipele la America Express. Aris și Laura Giurcanu, împreună în cursă: „Visul meu s-a îndeplinit”

schedule 11 dec. 2023, 07:12

S-au schimbat echipele la America Express. Aris și Laura Giurcanu, împreună în cursă: „Visul meu s-a îndeplinit”
Sursa foto: YouTube America Express

S-au schimbat echipele la America Express, iar Aris și Laura Giurcanu au plecat împreună în cursă, în timp ce Alexia Eram și Sânziana Negru au format la rândul lor o echipă. Ce au zis concurenții despre schimbările din concurs!

S-au schimbat echipele la America Express

În cea mai recentă ediție a emisiunii America Express, Irina Fodor a schimbat echipele de la America Express, iar cele mai norocoase dintre ele au fost cele formate din Aris și Alexia Eram și Laura Giurcanu cu Sânziana Negru. Aceștia au sperat mereu că lucrurile vor sta în felul acesta și s-au bucurat enorm să vadă cu cine își vor petrece ziua în cursă.

Fiica Andreei Esca a fost fericită că a fost nevoită să joace alături de Sânziana Negru, pentru că se înțelegeau foarte bine și consideră că ambele sunt foarte ambițioase, dar și mai fericiți au fost Aris și Laura Giurcanu, care s-au descurcat foarte bine și care, de asemenea, au ajuns pe primul loc.

 „Eu am fost foarte fericită că am picat cu Sanzi în echipă. Amândouă suntem ambiţioase şi cu siguranţă o să facem o echipă extraordinară. Şi m-am uitat şi la Aris cu Laura şi am zis că sigur el e în culmea fericirii”, a afirmat Alexia Eram, la America Express.
„Am fost foarte fericit că am picat cu Laura”, a zis Aris Eram.
„Spune! Mereu ai sperat că la schimbul de echipe o să fii cu mine”, a fost reacția Laurei Giurcanu.
„Da, chiar speram să pic cu Laura. Visul meu s-a îndeplinit”, a mai zis fratele Alexiei Eram.

Nu doar cei din fața micilor ecrane au observat o apropiere între ei, ci și ceilalți concurenți care și-au dat pe rând cu părerea pe marginea subiectului.“Cum va dormi Aris la noapte cu gândul la Laura.”, a zis Iulia Albu, la testimoniale.
„Cred că nu o să doarmă. O să fie așa super fascinat.”, a fost reacția colegei sale de echipă, Giulia.

Laura Giurcanu și Aris Eram nu doar că s-au descurcat de minune în timpul probelor, dar au și avut zâmbetul pe buze pe toată perioada zilei, semn că le-a prins foarte bine schimbarea de care au avut parte în prima etapă din Argentina.

 ''Îmi place foarte mult de Laura că este ca și mine mai calmă. Aș fi vrut o mică pauză în ziua de concurs cu cantitate, așa'', a zis la un moment dat Aris Eram.
“Suntem în cursă, nu suntem în luna de miere”, i-a zis Laura.

Când a văzut cât de fericit era fratele ei, Alexia Eram a izbucnit în lacrimi, pentru că și-a dat seama că l-a certat mult prea tare pe Aris în timpul probelor și că pare mult mai bine alături de noua lui colegă de echipă.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 2 voturi
Nu: 10 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

12 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9731 RON
0.00220
USD
USD: 4.5843 RON
0.01270
GBP
GBP: 5.8128 RON
0.01100
HUF
HUF: 1.2766 RON
0.00410
BGN
BGN: 2.5427 RON
0.00120
CHF
CHF: 5.2137 RON
0.00400
Convertor valutar

Rezultat: ---