Showbiz

Cum arată fata perfectă pentru Aris Eram. A zis totul chiar în America Express: „Trebuie să aibă corp de...”

schedule 26 dec. 2023, 07:38

Cum arată fata perfectă pentru Aris Eram. A zis totul chiar în America Express: „Trebuie să aibă corp de...”
Sursa foto: YouTube America Express

Aris Eram a recunoscut în fața tuturor fanilor emisiunii America Express. Cum arată fata perfectă pentru fiul Andreei Esca!

Aris Eram, despre fata ideală pentru el

Nu mai este un secret faptul că Aris Eram și Laura Giurcanu s-au apropiat destul de mult în America Express. Cei doi au dat tot felul de semne, s-au bucurat când s-au schimbat echipele, iar ei au format una, au vorbit mult unul despre celălalt, iar odată cu terminarea filmărilor pentru competiția America Express, ei au fost surprinși sărutându-se, când au ieșit să ia masa în oraș.

Astfel, nu a mai fost un dubiu pentru nimeni legat de faptul că ar fi împreună, chiar dacă ea era deja într-o relație, iar la câteva zile după ce imaginile au început să circule pe internet, concurenta de la America Express s-a întâlnit și cu cel care îi era partener de viață.

În cadrul emisiunii de la Antena 1, au existat mai multe momente în care Aris Eram și Laura Giurcanu au dat de înțeles că se plac, iar toate aceste lucruri nu au putut fi trecute cu vederea nici de către ceilalți concurenți care nu s-au putut abține și au adus vorba despre acest aspect, ori de câte ori au avut ocazia.

Alexia Eram l-a întrebat și ea, la un moment dat, pe fratele său care este femeia ideală pentru el, iar răspunsul lui a fost unul foarte direct, la care cel mai probabil nici ea nu s-ar fi așteptat. Aris a zis că este vorba despre Laura Giurcanu, după care a descris-o pe aceasta, semn că a pus ochii pe ea încă din vară.

"Cum arată fata perfectă pentru tine?”, l-a întrebat Alexia Eram pe fratele său.
"Laura.", a fost răspunsul lui Aris Eram.
"Care este tipologia de fata ideală pentru tine?", a mai întrebat sora lui.
"Femeia potrivită trebuie să aibă corp de baschetbalistă și să fie prietenă foarte bună cu Sânziana Negru. Și să fie și în America Express concurentă.”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---