Showbiz

Fratele Alexiei Eram a uitat că este într-o competiție. Gestul pe care l-a făcut pentru Laura Giurcanu: „Am profitat de Aris”

schedule 19 dec. 2023, 09:30

Fratele Alexiei Eram a uitat că este într-o competiție. Gestul pe care l-a făcut pentru Laura Giurcanu: „Am profitat de Aris”
Sursa foto: YouTube America Express

Fratele Alexiei Eram a uitat că este într-o competiție și a făcut un gest pentru adversara lui, Laura Giurcanu, pe care nu mulți l-ar fi făcut în acel punct al competiției. Ce s-a întâmplat, de fapt, în cursă!

Aris Eram, gest neașteptat în America Express

Competiția America Express devine una din ce în ce mai grea pentru echipele care își doresc să câștige marele premiu. Acestea au ajuns deja în semifinală, iar în cadrul celei mai recente ediții, concurenții au fost pe cont propriu, fără să aibă nici cea mai mică idee cum se descurcau partenerii lor, în timp ce ei făceau probe cu totul și cu totul diferite, singurul lucru cu care îi puteau ajuta pe ceilalți erau avantajele pe care le primeau de la Irina Fodor, în cazul în care terminau primii.

Aris Eram, Laura Giurcanu, Cătălin Țociu și Giulia au fost cei care au decis să alerge, iar primii dintre ei s-au întâlnit în cursă, iar una dintre probe presupunea gătirea și ornarea unui tort. Primul care a ajuns să facă misiunea respectivă a fost fratele Alexiei Eram, care a dorit să se asigure că Laura Giurcanu, care a ajuns imediat după el, știe ce trebuie să facă, în ciuda faptului că erau într-o competiție.

”Mai aveam două felii de tort. A fost drăguț pentru că a fost mașina lui, eu nu știu dacă l-aș fi lăsat. Am profitat de Aris și nu doar că am profitat de Aris, dar în mașină mai era și un copil. I-am dat copilașului ultima mea felie de tort”, a zis Laura Giurcanu.

De asemenea, când se aflau la autostop, iar o mașină a oprit în dreptul lui, el a uitat că se afla într-o competiție și a lăsat-o pe ea. Cu toate acestea, Aris a fost primul ajuns la Irina Fodor, sora lui fiind foarte mândră de felul în care s-a descurcat. În schimb, Laura Giurcanu a recunoscut că ea nu ar fi făcut același lucru pentru el.

”Tot nu mă lăsa să îmi fac treaba cu nutriile acelea, tot încerca să mă distragă. Îmi făcea ochi dulci, nu știu dacă din dorința de a mă distrage de la misiune sau doar pentru că nu se poate abține. Dar, așa, un flirt de dimineață...”, a mai zis concurenta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---