Showbiz

Daniel Balaciu, ajutat de fratele lui în cazul Danei Roba. Ancheta este în curs: „Își ziceau unul altuia să...”

schedule 25 iul. 2023, 10:47

Daniel Balaciu, ajutat de fratele lui în cazul Danei Roba. Ancheta este în curs: „Își ziceau unul altuia să...”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul Danei Roba, care a fost mutilată de soțul ei. Bărbatul nu doar că a vrut să o ucidă, dar i-a furat și 20.000 de euro din casă. Fratele lui a știut tot ce a pus la cale. Iată ce a povestit make-up artista!

Fratele lui Daniel Balaciu l-a ajutat în cazul Danei Roba

Dana Roba trece prin clipe de coșmar de câteva săptămâni bune, când fostul ei partener de viață a încercat să o ucidă și i-a furat banii pe care îi avea în casă și pentru care muncise chiar ea. Daniel Balaciu a bătut-o crunt, iar mai apoi a lovit cu un ciocan în cap de mai multe ori. Timp de patru ore a lăsat-o în casă, sperând că va muri într-un final, dar acest lucru nu s-a întâmplat. După ce a dat un telefon, i s-a transmis că dacă sună la poliție și ea este încă viață, nu va face pușcărie nici măcar un an din viață, iar lucrul acesta l-a determinat să apeleze la ajutorul oamenilor legii.

Bărbatul se află după gratii, ancheta este în desfășurare, iar noi detalii despre cazul care a șocat o țară întreagă ies la iveală. Make-up artista a făcut noi dezvăluiri și din câte a auzit chiar ea din partea judecătorilor se pare că nimic din tot ceea ce i s-a întâmplat în dimineața aceea nu a fost întâmplător, pentru că el pusese deja totul la cale împreună cu fratele lui.

Cei doi își spuneau unul altuia că ar trebui să îi fure banii pe care îi avea cash în casă și care nu erau deloc puțini, mai exact 20.000 de euro, iar mai apoi să îi pună capăt zilelor.

„Am auzit că judecătorii s-au uitat în telefonul lui Daniel și s-a ajuns la concluzia că el a premedidat totul cu fratele lui. S-au găsit mesaje în telelefonul lui în care vorbea cu fratele său și își ziceau unul altuia să îmi fure banii (20.000 euro – n.r) și să mă omoare. Deci, tot ce s-a întâmplat în acea dimineață nu a fost nimic întâmplător”, a declarat Dana Roba, pentru click.ro.

De asemenea, ea a decis să doneze mobila și draperiile din dormitorul în care tatăl fiicelor sale aproape a ucis-o, va schimba totul, iar la final va chema un preot să citească.

„Astăzi o să vină mai multe persoane să ia mobila din dormitorul macabru. Am donat-o unor persoane necunoscute iar draperiile o să le ia altă persoană, nu o cunosc personal. Așa că mâine mă duc să văd de pat aici, în cameră.  O să schimb totul și o să fac frumos. O să chem un pastor după aici, să citească, dar nu știu câtă nevoie este pentru că în această casă este Hristos și El are grijă de tot”, a mai povestit ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---