Showbiz

Daniel Balaciu, amenințări din spatele gratiilor. Ce i-a transmis Danei Roba de sărbători: „Mi-au zis fetițele”

schedule 05 ian. 2024, 07:28

Daniel Balaciu, amenințări din spatele gratiilor. Ce i-a transmis Danei Roba de sărbători: „Mi-au zis fetițele”
Sursa foto: YouTube ProNews

Deși se află în spatele gratiilor, Daniel Balaciu a amenințat-o pe fosta sa parteneră de viață. Ce i-a transmis Danei Roba, direct din pușcărie prin intermediul fiicelor lor!

Dana Roba, amenințată de fostul soț

În vara anului trecut, Daniel Balaciu a încercat să o ucidă pe fosta lui parteneră de viață lovind-o de mai multe ori cu un ciocan în cap. Deși cadrele medicale nu i-au dat mari șanse de supraviețuire, make-up artista a luptat pentru viața sa, iar acum este mai bine decât a fost vreodată, având un nou partener de viață și o familie fericită, așa cum și-a dorit mereu.

Încă de pe atunci, Daniel Balaciu se află în spatele gratiilor și acolo și-a petrecut și sărbătorile de iarnă. Acesta a ținut să vorbească și cu fiicele sale în ultima lună a anului, moment în care le-a spus câteva cuvinte dure despre mama lor, dar și despre iubitul acesteia, Beni. Micuțele i-au zis mamei lor ce a avut de zis tatăl aflat în pușcărie, iar vedeta a rămas șocată când a auzit că le-a spus că vrea să o dea afară din casă, după ce iese din arest.

”De Crăciun am dus fetițele la soacra mea că plângea că ce sărbători sunt astea când fiul ei e la pârnaie, i-am zis că îi las fetițele la ea dacă vrea. Le-am lăsat trei ore și după m-am dus să le iau să le ducem la colindat. Mi-au zis fetițele că a a sunat ”dânsul”, că așa îi zic fetițele lui (n.r. tatălui lor), și că a zis că Beni e țigan, că el o să ne scoată afară din casă pe toți, că e gras și urât, că nu o să te ierte niciodată și că din cauza ta el e la pușcărie. El mă amenință pe mine din penitenciar, întâi să se scoată pe el din pușcărie, după să mă scoată pe mine din casă”, a declarat Dana Roba, pentru spynews.ro.

Mai apoi, Dana Roba a recunoscut că a fost uimită și de faptul că fostul ei cumnat nu a dorit să fie martor în proces, în ciuda faptului că știe foarte bine care a fost situația. Make-up artista este conștientă că nu are nicio putere în acest caz, dar merge înainte de dragul copiilor săi, care știu foarte bine situația dintre părinții săi.

”Sunt foarte surprinsă că fratele lui din Germania pe care el se baza și jura, el nu s-a băgat ca martor. Putea să se bage, să zică, să mintă, să invoce orice, dar nu s-a băgat, pentru că e realist și normal la cap și și-a dat seama că fratele său a avut o problemă mintală”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---