Showbiz

Avocatul lui Daniel Balaciu, declarații șocante despre Dana Roba: „L-a lovit, l-a strâns de gât”

schedule 01 sept. 2023, 11:36

Avocatul lui Daniel Balaciu, declarații șocante despre Dana Roba: „L-a lovit, l-a strâns de gât”
Sursa foto: YouTube DESPRE VEDETE RO

Avocatul lui Daniel Balaciu a făcut o serie de declarații șocante despre Dana Roba și despre ziua în care clientul lui a vrut să o ucidă pe mama copiilor săi.

Ce a declarat avocatul lui Daniel Balaciu despre Dana Roba

Alain Roșian, avocatul lui Daniel Balaciu, a făcut dezvăluiri șocante menite să îl apere pe bărbatul care undeva la începutul lunii iunie a încercat să își ucidă fosta parteneră de viață cu mai multe lovituri de ciocan în cap. Mai apoi, pentru a fi sigur că nu ajunge în spatele gratiilor, și-a plănuit fuga care nu a mers tocmai așa cum și-a dorit și a sfârșit prin a face pușcărie pentru fapta sa.

Așa cum era de așteptat, și-a angajat un avocat care recent i-a adus acuzații grave victimei, spunând încă de la bun început că ea a fost cea care a început cearta, l-a agresat și l-a strâns de gât, urmând o altercație între cei doi foști soț. Acesta a mai susținut că Daniel Balaciu și-a pierdut, la momentul respectiv, cumpătul și a văzut negru în fața ochilor, după care nu își mai amintește nimic din ce a urmat.

„Cearta a început-o ea, ea a fost prima care l-a agresat, l-a lovit, l-a strâns de gât, l-a lovit cu o socotitoare din lemn și după a început o altercație între cei doi. La un moment dat, el și-a pierdut cumpătul și zice că a văzut negru în fața ochilor, nu-și aduce aminte și a urmat ce a urmat”, a declarat avocatul pentru Tele Europa Nova

Asta nu este tot, avocatului fostului soț al Danei Roba a spus despre bărbat că nu este deloc o persoană violentă și că este primul evenimentul de genul acesta din viața sa pe care, în mod clar, îl regretă și pe care nu îl mai poate repara. De asemenea, Alain Roșian a zis că nici măcar Daniel Balaciu nu își poate explica cum a ajuns să facă asta, dar a pus totul pe fondul tensiunilor care s-au creat între ei de ani buni. Despre certurile pe care ei le aveau în cuplu, a mai afirmat că erau și ele destul de dese și chiar a acuzat-o că avea un amanant care îl determina pe Balaciu să aibă reacții violente și motiv pebtru care make-up artista l-ar fi rugat în weekenduri să plece cu fiicelor lor țară, pentru a avea timp la dispoziție să își trăiască viața.

„Este un tip care nu este violent, nu are antecedente, este primul eveniment din viața lui, normal că regretă. Nici el nu-și explică cum a ajuns în stadiul să facă așa ceva. Fondul a fost stările de tensiune în care l-a ținut doamna Balaciu de ani și ani de zile. Certurile astea erau încontinuu, ea îl scuipa, îl teroriza. Povestea cu amantul nu este din spital, este o minciună de-a dânsei, amantul îl are de anul trecut și punea presiune pe Daniel să ia copiii și să plece în weekend-uri la bunici ca ea să poată sta cu amantul în apartament. El pleca că nu avea de ales, ori îl bătea, ori spărgea lucruri prin casă. Ea era foarte violentă și el era psihic terorizat de ea”, a mai zis avocatul.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---