Showbiz

Dana Roba, susținută de Beni în procesul cu Daniel Balaciu: „M-am simțit în siguranță”

schedule 12 ian. 2024, 10:18

Dana Roba, susținută de Beni în procesul cu Daniel Balaciu: „M-am simțit în siguranță”
Sursa foto: YouTube Emisiuni Prima TV

Dana Roba este susținută de Beni în procesul cu Daniel Balaciu, bărbatul fiind alături de ea în timpul înfățișării de la tribunal, din cursul zilei de ieri. Make-up artista s-a simțit în siguranță alături de el și a vorbit despre cele întâmplate în sala de judecată.

Beni, cel mai mare susținător al Danei Roba

În cursul zilei de ieri, Dana Roba l-a văzut în instanță pe fostul ei partener de viață, care se află în închisoare din luna iunie, când a încercat să îi ia viața femeii. Nu a fost deloc ușor pentru ea să îl revadă pe cel din cauza căruia fetițele lor ar fi putut rămâne fără mamă și care i-a făcut atât de rău. El a lovit-o de mai multe ori cu un ciocan în cap și peste mâini, motiv pentru care a rămas cu niște găuri la nivelul frunții pe care le poate rezolva doar cu ajutorul unei intervenții chirurgicale de care se teme.

Ziua de ieri a fost una complicată, iar make-up artista și-a stăpânit cu greu lacrimile, mai ales în momentul în care Daniel Balaciu o privea cu atât de multă ură. Cel mai important este că Beni, partenerul ei de viață, nu a lăsat-o singură într-un asemenea moment, iar alături de el s-a simțit în siguranță, iar sfaturile sale au ajutat-o să rămână puternică și să se concentreze doar asupra lucrurilor importante.

Daba Roba a mai povestit și că a renunțat la avocatul pe care îl avea înainte, dar și că la divorț va avea doi avocați, pentru că vrea cu orice preț să obțină custodia totală a fiicelor sale, ele fiind cele mai importante ființe din viața sa și tot cele pentru care a luptat să rămână în viață, în ciuda faptului că niciun medic nu îi dădea șanse de supraviețuire.

De asemenea, vedeta speră ca Daniel Balaciu să primească pedeapsa pe care o merită și că legea își va face treaba bine, de data aceasta.

„Avocatul meu este Bolosin, am renunțat la fostul avocat. L-am luat pe Bolosin pe parte penală, iar la divorț voi lua alți doi avocați. Îmi doresc să câștig custodia chiar dacă e, dacă nu e, îmi doresc să fac tot posibilul pentru mine să fie bine. A fost foarte greu pentru mine. Beni mi-a fost alături, m-am simțit în siguranță pe o parte, pentru că așa era normal, să fie alături de mine.
Beni mi-a spus să stau calmă, pentru că eu am început să plâng și să îmi bată inima foarte tare în momentul când l-am văzut. Mi-a spus să stau liniștită că nu se întâmplă nimic. Daniel nu s-a uitat la Beni, nu cred că l-am văzut. Oricum, era foarte multă lume în jurul lui. Daniel se uita la mine și eu sunt convinsă că lui nu îi pare rău de ceea ce a făcut.
Se uita încontinuu, nu și-a luat privirea de pe mine. Eu cred că lui nu i pare rău deloc, din contă, îi pare rău că nu am murit. Atât el, cât și rudelor lui, care mă urăsc cu desăvârșire. Fetele mele nu știau unde merg eu azi. Ele sunt cele mai cuminți, nu trebuie să fie încărcate negativ. Acum sunt foarte curioasă de condamnarea lui. Eu lupt să i se dea 10 ani de închisoare. El trebuie să facă minim 10 ani de închisoare. Nu mi se pare normal să facă sub 10 ani. Asta e legea din România, dar el dacă era în altă țară, era ciao. Eu cred că Dumnezeu va fi cu mine în continuare, iar el de judecata lui Dumnezeu nu scapă. Următoarea înfățișare va fi cu martorii.”, a declarat Dana Roba, pentru wowbiz.ro.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---