Showbiz

Dana Roba a dat din casă. De ce s-a despărțit Beni de fosta lui parteneră: „Ea și-a lăsat familia pentru...”

schedule 22 nov. 2023, 08:20

Dana Roba a dat din casă. De ce s-a despărțit Beni de fosta lui parteneră: „Ea și-a lăsat familia pentru...”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Dana Roba a dat din casă și a povestit de ce s-a despărțit Beni de fosta lui parteneră și, de asemenea, care este motivul pentru care ea nu își dorește să aibă nicio legătură cu femeia respectivă.

Dana Roba a dat din casă totul

Beni, actualul partener de viață al Danei Roba, a fost o lungă perioadă de timp căsătorit cu Iulia Istrate. Aceasta i-a dăruit bărbatului doi copii, pe care acum îi vede rar și de care nu se poate apropia pe cât de tare și-a dori. Dana Roba cunoaște foarte bine povestea lor și a vorbit despre acest subiect sensibil, cel mai mare regret fiind că iubitul ei nu se poate implica în creșterea copiilor lui, deoarece aceștia stau cu mama lor. Cu toate acestea, a precizat că el are deja o altă familie, iar fiicele sale îl văd deja ca pe un tată și sunt nerăbdătoare ca mama lor să se mărite cu el.

Și-ar fi dorit ca fosta lui soție să o lase să aibă o relație cu copiii lui, să meargă în vacanțe împreună și să le ofere dragoste așa cum o face și pentru fiicele pe care le are împreună cu Daniel Balaciu.

 „Îmi pare rău pentru copilașii lui Beni, că nu poate să fie puțin mai implicat și în viața lor și că sunt mai mult cu fosta soacră, dar asta este viața. Beni va avea o altă familie, face parte acum din familia noastră. Una dintre fetițe mi-a spus zilele trecute: ‘Mama, abia aștept să te căsătorești cu Beni să îi spun si eu tată’. Mi-au dat lacrimile. Mă deranjază foarte tare faptul că fostei soție a lui Beni nu îi place ca copiii lor să aibă o relație cu mine.
Ar fi fost spre binele ei, așa cum duc copiii mei în vacanță, i-aș fi luat pe toți, nu era o pagubă atât de mare, nu era o cheltuială asa de mare. Repet, o făceam cu toată dragostea pentru dragostea pe care i-o port lui Beni”, a declarat Dana Roba, pentru spynews.ro.

Make-up artista a vorbit, după toate acestea, despre motivul pentru care Beni și fosta sa soție au decis să o ia pe drumuri diferite. Din câte a povestit chiar ea, femeia și-a lăsat familia pentru vărul lui Beni alături de care este și la momentul actual.

„Eu nu pot și nu îmi doresc să am prietenie cu fosta nevastă a lui Beni. Ea este cu vărul lui Beni, ea l-a părăsit pe Beni pentru vărul lui primar. Ea și-a lăsat familia pentru vărul lui primar, eu nu pot să fiu prietenă cu o astfel de femeie”, a mai povestit ea, pentru sursa citată.

Iulia Istrate, fosta soție a lui Beni, a avut și ea ceva de zis aici. Femeia a zis că îi este milă de fostul soț, pentru că toată lumea știe cine este Dana Roba, care din punctul ei de vedere nu ar trebui să își dea cu părerea despre viața sa, pentru că în afară de machiaj nu știe să facă nimic. I-a aruncat mai multe cuvinte dure, spunând în același timp că tot ce face este să se victimizeze.

„Legat de Beni… A ajuns în acel hal în care nu are un cuvant de spus în fața unei femei. Îmi este milă de el. Toata lumea stie cine e Dana Roba. Nu că ar știi careva că a fost buna vreodată. Ea își dă cu părerea despre viața mea? S-a găsit cine… În afară de machiaj, nu știe să facă nimic. Ba da, mahala, că din asta se câștigă mai bine. Să nu uite de ce a fost mutilată. Toată țara știe.
Am apreciat-o si mi-a fost milă de ea, dar în momentul de fața nu simt decât scârbă cand aud numele ei, iar pentru mine e zero barat. Asta provoacă vedeta, cu ghilimelele de rigoare. Să nu mai spună că are 5 copii. Sa își facă daca îi trebuie. Ai mei nu vor fi niciodată a ei. Să se lase de victimizare pentru că mesajul ei trimis catre mine a fost acesta: Familia lui sunt eu, fetele mele și viitorul copil. Acesta este motivul pentru care Beni își neglijază copiii și nu mai are răbdare cu ei cănd sunt la el, pentru că îl înnebunește această femeie.
Probabil de asta evită să îi ducă la ea, ci preferă să îi vadă pentru o ora, ca să fie doar el cu ei ! Deci nu e adevărat că el nu are acces la ei. Nu are timp. Alearga dupa flori”, a declarat fosta soție a lui Beni.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---