Showbiz

Dana Roba, cheltuieli mari pentru începutul anului școlar. Cât a scos din buzunar pentru fiicele sale: „Muncesc doar pentru ele”

schedule 14 sept. 2023, 08:14

Dana Roba, cheltuieli mari pentru începutul anului școlar. Cât a scos din buzunar pentru fiicele sale: „Muncesc doar pentru ele”
Sursa foto: YouTube WOWnews

Dana Roba muncește din greu, deși nu îi mai este deloc ușor să o facă, de dragul fiicelor sale. Vedeta a spus clar care este suma de bani pe care a scos-o din buzunar pentru a le cumpăra micuțelor sale tot ceea ce era necesar la școală.

Dana Roba, cheltuieli mari pentru începutul anului școlar

Dana Roba a avut parte de cele mai grele luni din viața sa, după ce fostul ei partener de viață a încercat să îi pună capăt zilelor. Make-up artista a fost în comă, a suferit enorm și încă mai are de făcut mai multe operații pentru recuperare, dar merită întregul efort, pentru că are două fete de crescut care au nevoie de mama lor la orice pas.

Pe 11 septembrie, fiicele sale au început școala, iar vedeta a fost alături de ele în prima zi, iar la scurt timp după aceea, a povestit care este suma de bani pe care a scos-o din buzunar, pentru a le cumpăra toate cele necesare la școală. Ei bine, și-a dorit ca ele să nu ducă lipsă de nimic, mai ales că ele sunt tot ceea ce are mai scump pe lume și muncește din greu de dragul lor. Una dintre ele a intrat în clasa zero, iar cealaltă este grupa pregătitoare, ceea ce înseamnă că au avut nevoie de multe lucruri pe care mama lor le-a cumpărat fără să se uite la bani.

Dana Roba a scos din buzunar 2000 de euro la începutul anului școlar, dar nu regretă nimic. Mai apoi, a dat de înțeles că este singură în asta, deoarece multe dintre persoanele care s-au oferit să o ajute, au lăsat-o baltă, când a apelat la ele. Așa cum s-a descurcat în trecut, este ferm convinsă că o va face și de acum încolo, pentru că este o femeie puternică și mamă devotată care își pune copiii pe primul loc indiferent de situație.



În perioada următoare, Dana Roba va fi nevoită să facă niște intervenții chirurgicale, pentru care va fi nevoită să scoată din nou bani mulți din buzunar, dar are încredere că vor trece și aceste zile negre din viața sa și că se va putea bucura în continuare de tot la fel cum o făcea înainte de nenorocire, cel mai important fiind acum pentru ea ca fiicelor sale să nu le lipsească absolut nimic.

„Muncesc doar pentru ele, ca să nu le lipsească nimic, fetele mele au de toate. Care părinte cumpără, pentru doi copii, lucruri în valoare de 2.000 de euro, la începutul școlii? Nu știu câți părinți le-au luat atâtea, am toate bonurile, pot dovedi ce zic. Una dintre fete este în clasa zero, la o școală privată, iar cealaltă este în grupa pregătitoare, anul viitor o dau și pe ea la școala privată.
Soacră-mea a zis că vrea să mai aibă grijă de fete, dar, când am sunat-o, nu a răspuns la telefon. Iar cumnata din Canada vrea să-mi ia copiii, și pe motiv că i-aș fi terorizat fratele, pe timpul căsniciei. Păi, de ce nu a băgat divorț, de mine, dacă l-am terorizat, așa cum spune? Nu să stai să îi dai în cap femeii, când vrea să plece de lângă tine.Pe fete nu le ia nimeni de lângă mine, lângă mine le este cel mai bine, sunt sufletul meu!”, a declarat Dana Roba, pentru playtech.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---