Showbiz

Dana Roba, primele declarații despre nunta cu Beni: „La pocăiți nu ai voie să...”

schedule 31 aug. 2023, 11:45

Dana Roba, primele declarații despre nunta cu Beni: „La pocăiți nu ai voie să...”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Dana Roba a dat primele declarații despre nunta cu Beni, noul ei partener de viață. Când are de gând make-up artista să ducă relația la un alt nivel.

Dana Roba, primele declarații despre nuntă

Dana Roba și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat, la scurt timp după separarea de fostul ei partener de viață care a vrut să îi pună capăt zilelor. Acesta a lovit-o cu bestialitate de mai multe ori cu un ciocan și, spre uimirea lui, ea a demonstrat că este o femeie puternică și a luptat din greu pentru a rămâne în viață. Nici măcar medicii nu credeau că va supraviețui, având în vedere felul în care arăta și chiar dacă i-a fost greu să meargă mai departe, acum începe să răsară soarele și pe strada sa.

Iubește din nou, este fericită și se afișează cu noul ei partener de viață peste tot, motiv pentru care multă lume a început să se gândească dacă este sau nu pregătită să ducă relația la un alt nivel. Dana Roba nu exclude ideea de a se căsători cu Beni, doar că mai întâi trebuie să divorțeze oficial de tatăl fiicelor sale, iar mai apoi poate lua în calcul și alte variante. Având în vedere că este pocăită, este un foarte mare păcat să trăiască așa și nu vrea să greșească în fața lui Dumnezeu.

”Povestea noastră de iubire e foarte frumoasă. Prima oară vreau să fiu divorțată și după vorbim și despre nuntă. La pocăiți nu ai voie să stai în curvie. Momentan încă nu locuim împreună pentru că nu s-a mutat la mine cu țoale, cu tot”, a declarat Dana Roba, pentru spynews.ro.

În momentul de față, cei doi nu locuiesc împruenă, dar când va veni momentul potrivit o vor face. Cel mai important esye că se înțeleg de minune, că se iubesc și că au planuri de viitor împreună. La final a zis clar că dacă Dumnezeu va vrea să facă nunta cu Beni, o va face, iar dacă nu, doar îl va asculta și nimic mai mult.

„Chiar dacă oamenii m-au văzut în mall cu Beni, asta nu înseamnă că eu o iau înaintea lui Dumnezeu. Dacă Dumnezeu va vrea să mă căsătoresc cu Beni, asta voi face. Dacă Dumnezeu nu va vrea asta, nu voi face”, a mai zis ea.

Recent, make-up artista a trecut printr-o situație care a enervat-o la culme. Invitată în emisiunea lui Mădălin Ionescu pentru a vorbi despre ultimele luni din viața sa, i s-a amintit de relația cu Nicolae Guță de acum mulți ani, moment în care a decis că nu vrea să vorbească despre acest subiect și a părăsit platoul.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---