Showbiz

Daniel Balaciu, ajutat de mama lui să își pună planul în aplicare. Dana Roba, dezvăluiri cutremurătoare: „Înainte cu o zi de nenorocire...”

schedule 08 sept. 2023, 13:19

Daniel Balaciu, ajutat de mama lui să își pună planul în aplicare. Dana Roba, dezvăluiri cutremurătoare: „Înainte cu o zi de nenorocire...”
Sursa foto: YouTube Emisiuni Prima TV

Dana Roba a făcut alte declarații cutremurătoare despre ziua în care era pe punctul de a-și pierde viața, după ce fostul ei soț a lovit-o de mai multe ori cu un ciocan în cap. Make-up artista a susținut că mama lui Daniel Balaciu l-ar fi ajutat să își ducă planul la bun sfârșit.

Dana Roba, dezvăluiri cutremurătoare despre Daniel Balaciu și mama acestuia

Dana Roba trece prin clipe de coșmar, de când fostul ei partener de viață a vrut să îi pună capăt zilelor. Deși nimeni nu îi dădea șanse de supraviețuire, ea a reușit să le demonstreze tuturor că este o femeie puternică, iar acum nu își dorește nimic mai mult decât ca Daniel Balaciu și toți cei care l-au ajutat să comită o asemenea nenorocire să fie pedepsiți așa cum merită.

Recent, soacra vedetei, cumnatul și cumnata Danei Roba au fost audiați și chiar dacă nu avea prea multe detalii despre ceea ce s-a petrecut acolo, dar tot ce știa că audierea a fost făcută de un polițist, ci nu de un procuror. De aici până la a=i aduce mamei fostului soț câteva acuzații grave a mai fost doar un pas. Make-up artista a povestit că femeia a fost în casa lor, cu o seară înainte de nenorocire, ceea ce o face să creadă că și-a ajutat fiul să își pună planul la cale și consideră că nimeni nu are cum să o facă să creadă altceva.

“Astăzi soacra mea, socrul meu și cumnatul meu au fost audiați. Nu știu prea multe detalii despre audiere, aștept să mă sune avocatul. Sunt audiați de către un polițist, nu de către procurori. Soacra mea, înainte cu o seară să se întâmple totul, a fost la mine. Mie îmi este teama ca nu cumva ea să fi pus totul la cale cu Daniel.
Eu am dreptul să cred că a fost un plan de-al lor premeditat. Dacă vreau eu să cred ceva, nu poate să vină nimeni să îmi spună să cred altceva. Eu cred că așa a fost. Pentru că înainte cu o zi de nenorocire, a a fost acasă și a stat toată ziua cu una dintre fetițe. Eu am fost la biserică cu cealaltă fetiță, apoi am fost la o terasă și am stat până la ora 10. Deja când am ajuns acasă, ea nu mai era la mine, plecase. Ca și cum nu voia să vadă în ce hal ajung”, a declarat Dana Roba, pentru fanatik.ro.



În ceea ce privește audierea lor, ea a spus că aceștia i-au furat banii din casă, dar și actele de la apartament sau diplomele, singurele cu care a mai rămas fiind buletinul și cardul de sănătate. În trecut, i-au mai luat lucruri din casă, dar nu a bănuit niciodată că ar putea să treacă prin așa ceva, iar acele lucruri nu au contat prea mult pentru ea nici la vremea respectivă. Așadar, a ajuns la concluzia că femeia l-a ajutat pe Daniel Balaciu în planul lui de a-i lua viața și speră ca fiecare să plătească pentru faptele sale.

“Pe ei i-au audiat pentru bani. Ei mi-au furat banii și actele. Actele de la apartament, diploma mea de makeup artist, diploma de 12 clase, totul a fost furat. Nu mi-au lăsat decât cardul de sănătate și buletinul, în portofel. În rest, banii din portofel și suma aceea mare, a fost furată. Eu nu știam ce îmi vor face ei și nu m-am uitat la acte, să le pun bine. Nu știam eu că urmează episodul macabru, că altfel dormeam la o prietenă, la părinți. Făceam cumva să plec de acolo, luam copiii și plecam. Dar eu nu am știut ce pun ei la cale. În trecut îmi mai luau chestii din casă.
Detergent de rufe, balsam, mă trezeam că nu mai sunt în casă. Iar Daniel spunea că le-a dus la mama lui, la țară. La fel și un aparat de făcut smoothie-uri, el spunea că l-a dus la țară. Bine, astea sunt lucruri minore, nesemnificative”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---