Showbiz

Dana Roba cere despăgubiri uriașe. Cât trebuie să îi plătească Daniel Balaciu: „La finalul procesului voi cere”

schedule 11 iul. 2023, 08:06

Dana Roba cere despăgubiri uriașe. Cât trebuie să îi plătească Daniel Balaciu: „La finalul procesului voi cere”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Dana Roba nu își iartă soțul și nici soacra. Femeia a zis că îi va cere acestuia niște desbăgubiri uriașe, la finalul procesului și că nici măcar nu o interesează, dacă acesta are sau nu de unde să plătească. Iată ce a mai declarat!

Dana Roba, despăgubiri materiale și morale

Dana Roba a trecut, de curând, printr-un coșmar. Ea și-a avertizat soțul că vrea să divorțeze și i-a mai zis acestuia că deși o vor lua pe drumuri diferite, ea își dorește să rămână buni prieteni de dragul fiicelor lor. Ei bine, se pare că acesta nu a fost de acord cu decizia sa, mai ales că era singura lui sursă de venit și a vrut să o omoare. A lovit-o de câteva ori cu ciocanul în cap, a bătut-o și i-a rupt degetele, cel mai probabil, în ideea în care ea fiind make-up artist să nu mai poată lucra.

Medicii nu i-au mai dat nicio șansă la viață, dar ea a luptat din greu să își revină cu gândul la copiii ei pe care nu avea cum să îi lase pe mâna tatălui lor și pentru care luptă să obțină custodia totală. Ultimul lucru pe care și-l dorește este ca un om atât de periculos să stea în preajma celor mici. De asemenea, Dana Roba a precizat că, la finalul procesului, daunele pe care i le va cere sunt în valoare de 200.000 de euro și nici măcar nu îi pasă dacă are sau nu de unde să plătească. Make-up artista a mai zis și că dacă nu i-ar fi furat cei 30.000 de euro din casă, nu ar mai fi stat acum la mila oamenilor, pentru a avea banu să se trateze și nici pentru asta nu îl poate ierta.

”La finalul procesului voi cere. El îmi va plăti despăgubiri materiale și morale în valoare de 200.000 de euro. Nu mă interesează că are sau că nu are bani. Măcar de nu-mi lua banii din casă, cei 30.000 de euro, acum aveam bani ca să mă tratez, nu trebuia să mai rog oamenii să-mi trimită bani în cont, să mă ajute pentru cele trei operații, care costă în jur de 10.000 de euro”, a declarat Dana Roba, pentru playtech.ro.

Dana Roba nu o iartă nici pe soacra și este nerăbădătoare să fie audiată și să primească explicații legate de miile de euro care i s-au furat din casă. I se pare ireal că după ce i-a stricat viața în felul acesta și a vrut să o omoare, a mai lăsat-o și fără niciun ban. Consideră că și dacă i s-ar fi întâmplat ceva, frații săi ar fi luptat pentru fetele lor și nu le-ar fi lăsat pe mâna soțului și a soacrei sale.

”De-abia aștept să fie audiată de către procurori. Unde-mi sunt cei 30.000 de euro, pe care fiul ei mi i-a luat din casă? După ce că m-a nenorocit, mai vrea să-mi ia și bănuții? Oamenii legii o să îi ancheteze pe toți, soacra mea va spune unde sunt banii, când va fi audiată. Ea a zis că sunt și banii lui, că a stat acasă cu fetele. Păi, el a stat cu fetele pentru bani? Dacă eram o femeie rea îi mai spuneam ”mamă” soacrei mele, la TV? Dacă îmi dă banii înapoi, poate să vină, la noi, însă până nu-mi dă banii nu-mi vede fetele, copiii au rude, are cine să mă ajute cu ele, noi nu suntem un neam de traistă, și-au bătut joc de mine. Mama lui voia ca el să fie audiat în libertate… Dacă pățeam ceva, frații mei se luptau ca să câștige copiii, nu i-ar fi lăsat pe mâna soacrei mele”, a mai zi ea.



”Soțul meu e periculos, eu mă lupt din răsputeri să mi se dea custodia totală a fetelor. După bătaie, după acea nenorocire, când peste 30 de medici de la spital au crezut că mor, copiii mei nu trebuie să mai stea în preajma lui”, a adăugat Dana Roba.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---