Showbiz

Dana Roba și-a asumat noua relație. Make-up artista, pregătită să devină mamă pentru a treia oară: „Dacă vrea Dumnezeu”

schedule 18 aug. 2023, 09:24

Dana Roba și-a asumat noua relație. Make-up artista, pregătită să devină mamă pentru a treia oară: „Dacă vrea Dumnezeu”
Sursa foto: YouTube Pronews

Dana Roba și-a asumat noua relație și s-a declarat pregătită să devină mamă pentru a treia oară, deși sunt slabele șansele să mai poată râmâne gravidă. Ce a povestit make-up artista!

Dana Roba și-a asumat relația

Dana Roba iubește din nou, iar de curând s-a afișat pe internet cu partenerul ei de viață, Beni. La câteva zile distanță după ce s-au afișat pentru prima dată împreună, ea a transmis și un mesaj emoționant pe rețelele sociale prin intermediul căruia a dorit să le transmită urmăritorilor că iubitul ei îi înțelege posvestea, că o protejezează, tocmai pentru că nu își dorește ca ea să treacă prin aceeași durere. Este mare lucru pentru ea că a găsit un om care să îi fie alături atât la bine, cât și la greu, mai ales că nu trece printr-o perioadă foarte bună, la două luni după ce a văzut moartea cu ochii.

„Într-o zi vei întâlni pe cineva care îți va înțelege povestea și te va proteja pentru că nu va dori să treci iar prin aceeași durere.”, este mesajul transmis de Dana Roba, pe Instagram.

De asemenea, ea a spus că dacă toate lucrurile merg așa cum trebuie în noua sa relație, ea este pregătită din toate punctele de vedere să devină din nou mamă, deși sunt foarte slabe șansele ca acest lucru să se întâmple. Având deja două fete, ea a decis la un moment dat să își lege trompele, pe care mai apoi le-a dezlegat, iar acest lucru i-ar putea dăuna serios.



Dana Roba este foarte fericită în noua relație și este de părere că dacă Dumnezeu îi va da un copil, ea va face față tuturor provocărilor și îl va aduce pe lume, fără să se gândească prea mult. Ba chiar se gândește, în urma unei discuții purtate cu prietena sa, la cum ar fi să aibă un băiețel de data aceasta. Cel mai important este că încă este în viață, că poate fi alături de cele două fiice ale sale, iar de restul lucrurilor se vor ocupa împreună, în viitor. Momentan, trebuie să mai facă niște operații care, deși nu o vor face să fie ca înainte, o vor ajuta enorm.

”Dacă totul merge bine în relația cu Beni, fac și un copil, dacă vrea Dumnezeu, cu tot dragul. Prietena mea zice să fac un băiețel, dacă Dumnezeu mi-L dă, eu îl fac cu tot dragul. La mine sunt însă mici șanse să mai rămân însărcinată. Eu am avut trompele legate, apoi le-am dezlegat. Și cu Daniel nu am rămas niciodată după. A fost un semn, îți dai seama ce s-ar fi întâmplat dacă aș fi rămas cu trei copii, din care unul mic”, a declarat make-up artista, pentru fanatik.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---