Showbiz

Cât costă un machiaj la Dana Roba. Oamenii, total nemulțumiți de prețuri: „Nu înseamnă că trebuie să profiți de ceea ce ai pățit”

schedule 09 ian. 2024, 11:13

Cât costă un machiaj la Dana Roba. Oamenii, total nemulțumiți de prețuri: „Nu înseamnă că trebuie să profiți de ceea ce ai pățit”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Dana Roba a mărit considerabil prețurile pentru salonul ei. Cât costă un machiaj la ea și cum au reacționat oamenii, când au văzut lista de prețuri!

Dana Roba a publicat o listă de prețuri pe social media

Dana Roba și-a deschis un nou salon de înfrumusețare, în urmă cu doar câteva luni, iar dacă la început prețurile li se păreau accesibile oamenilor, lucrurile s-au mai schimbat între timp. Make-up artista a postat recent o listă cu noile prețuri, care a adunat sute de reacții negative din partea oamenilor.

Un machiaj de mireasă poate ajunge până la suma de 400 de lei, iar dacă femeile își doresc să fie și coafate, vor fi nevoite să scoate din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 700 de lei. Mai mult de atât, Dana Roba se ocupă și de pensarea atât a femeilor, cât și bărbaților, care costă 150 de lei. Noile prețuri stabilite de îndrăgita make-up artistă nu au fost deloc pe placul oamenilor care au criticat-o dur pe rețelele sociale și care au ajuns la concluzia că nu face altceva decât să profite de pe urma situației prin care a trecut.

„Asta nu înseamnă că trebuie să profiți de ceea ce ai pățit. Nici eu nu sunt de acord cu violența, și mai rău, cu ceea ce ai pățit tu. Dar la ce sumă ceri tu pentru un amărât de pensat, e chiar bătaie de joc”, „Vrea să se îmbogățească peste noapte. Să fim realiști, totuși!”, Ce faci de 150 ron? Și implant de sprâncene?”, sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor nemulțumiți.



Văzând toate comentariile negative la adresa sa, Dana Roba a simțit nevoia să se apere. Vedeta a zis că ar trebui să le fie rușine, pentru că doar ea știe prin câte a trecut, după ce fostul ei partener de viață a încercat să o ucidă. De asemenea, a menționat că a pus aceste prețuri, tocmai din dorința de a-și selecta clientela, neavând nevoie de cantitate, ci de calitate.

„Nu înțeleg de unde atâta hate? Vreau să văd una din voi, dacă ați fi fost în comă 48h, să vă întoarceți la munca după 7 săptămâni… Nu vă este rușine? Cine își cumpără haine de la (...) nu înseamnă că(....) sunt urâte… fiecare intră în magazinul unde îi permite bugetul. Am pus acest preț tocmai că îmi selectez clientela. Eu nu am nevoie de cantitate, am nevoie de calitate! Sper că sunt destul înțeleasă. Vă mulțumesc!”, a fost mesajul Danei Roba, în urma criticilor primite.

În ciuda tuturor criticilor din partea oamenilor, ea este fericită că încă își mai poate folosi mâinile pe care fostul ei soț i le-a distrus lovind-o de mai multe ori cu un ciocan.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---