Showbiz

Dana Roba, din nou pe mâinile medicilor. Ce anunț a făcut make-up artista: „Este o operație grea”

schedule 06 ian. 2024, 09:21

Dana Roba, din nou pe mâinile medicilor. Ce anunț a făcut make-up artista: „Este o operație grea”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Dana Roba va ajunge din nou pe mâinile medicilor, iar înainte ca lucrul acesta să se întâmple, a făcut un anunț. Ce i se va întâmpla și despre ce operație este vorba!

Dana Roba se va opera

Urmează o perioadă dificilă pentru Dana Roba, care se pregătește pentru una dintre cele mai importante și dificile operații pe care le-a făcut vreodată. Având în vedere că fostul ei soț a vrut să o omoare cu ajutorul unori lovituri de ciocan la nivelul capului, acestea i-au lăsat semne. Astfel, ea va ajunge pe masa de operație, iar înainte ca lucrul acesta să se întâmple, make-up artista a dat câteva declarații în acest sens, moment în care a spus și ce presupune intervenția cu pricina.

"Trebuie să ajung din nou la medic. Din păcate. Să știți că faptul că eu am fost tunsă cheală a fost o traumă foarte mare pentru mine și chiar și fetițele mele mi-au spus că speră să nu mă mai tund cheală. Îmi vine să plâng când mă gândesc. Voi fi tăiată din partea stângă până în partea dreaptă pe toată suprafața capului pentru a mi se trage pielea, așa mi-a explicat medicul. Este o operație grea pentru mine.", a declarat Dana Roba, conform wowbiz.ro.

Sursa foto (c): Dana Roba/Instagram

Mai mult de atât, vedeta a spus și când anume va avea loc intervenția de care se teme, dar care în cele din urmă o va face să arate la fel ca înainte. Nu va mai avea mult de așteptat, pentru că va ajunge pe mâinile medicilor în luna februarie sau martie, anul acesta.

Cel mai mult îi este frică de faptul că va trebui să stea o lună în pat, după intervenție, ci nu de operație în sine. Medicul i-a dat toate detaliile, iar acest lucru a ajutat-o să mai scape de emoțiile pe care înainte le avea și care au făcut-o, într-un anumit punct, să ia în calcul varianta de a nu se mai opera.

"Până mă refac, trebuie să mai stau la pat o lună de zile, psihic, nu mi-e frică de treaba că o să mor. Medicul mi-a spus că prin februarie, martie. Mi-a zis că de 8 martie ar vrea să fiu operată deja și să încep să mă refac.", a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---