Showbiz

De ce nu le mai lasă Dana Roba pe fiicele sale la socrii. Ce a deranjat-o: „Eu nu prea mai cred”

schedule 30 ian. 2024, 09:05

De ce nu le mai lasă Dana Roba pe fiicele sale la socrii. Ce a deranjat-o: „Eu nu prea mai cred”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Dana Roba a decis ca fiicele sale să nu mai meargă deloc în casa părinților lui Daniel Balaciu. De ce a luat această decizie și ce a derajat-o, de fapt!

Dana Roba, decizie clară în ceea ce îi privește pe socrii săi

Dana Roba și Daniel Balaciu au avut o căsnicie de lungă durată și au împreună două fiice, care locuiesc în prezent cu mama lor. Ruptura dintre ei s-a produs în luna iunie a anului trecut, când bărbatul a încercat să o ucidă lovind-o de mai multe ori cu un ciocan la nivelul capului. Make-up artista ar fi putut să își piardă viața, iar pentru că a supraviețuit luptă pentru copiii ei și pentru a i se face dreptate.

Ultima vizită la tribunal nu a fost deloc una ușoară pentru ea, fiindcă a dat ochii din nou cu fostul ei partener de viață care i-a făcut atât de mult rău și care i-a lăsat urme adânci. A încercat să fie puternică și să se concentreze pe ceea ce era cu adevărat important, iar Beni i-a fost alături în acest sens și a ajutat-o să își învingă viața.

De asemenea, ea a povestit la un moment dat că la finalul anului, le-a dus pe fiicelor lor la socrii, deoarece aceștia îi spuneau mereu că le este dor de fete. În timp ce micuțele se aflau în casa lor, Daniel Balaciu a sunat și le-a spus că din cauza mamei lor este la pușcărie și că îi va scoate din apartament, iar de atunci, make-up artista nu le-a mai dus pe fete acolo și a decis că nu o va mai face nici pe viitor.

Consideră, după toate acestea, că socrilor nu le era dor de cele mici, ci le chemau, doar pentru că exista o presiune din partea lui Daniel Balaciu care se află în spatele gratiilor.

„De sărbătorile de iarnă, am dus fetele la ei și Daniel a sunat și le-a spus că nu mă vor ierta niciodată, că din cauza mea el e la pușcărie și că o să ne scoată el afară pe toți din apartament. De atunci nu am mai dus fetele și nici măcar soacra mea nu m-a mai sunat să întrebe de ele. Faza asta că îi e dor de fete, eu nu prea mai cred. Ea spunea asta doar din cauză că el punea presiune pe ea. Asta cred, nu că i-a fost ei dor.”, a declarat Dana Roba, pentru wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---