Showbiz

Dana Budeanu l-a desființat pe Maurice Munteanu. Ce a declarat despre jurat: „Lasă-ne cu moda”

schedule 10 mai 2023, 08:46

Dana Budeanu l-a desființat pe Maurice Munteanu. Ce a declarat despre jurat: „Lasă-ne cu moda”
Sursa foto: YouTube VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu l-a desființat pe Maurice Munteanu, direct pe contul ei oficial de Instagram, unde este urmărită de mii de oameni. Vedeta nu a fost deloc blândă în declarații și a făcut niște afirmații cu totul și cu totul neașteptate despre juratul emisiunii Bravo, ai stil!” de pe Kanal D2. Iată ce a zis!

Maurice Munteanu, desființat de Dana Budeanu

Dana Budeanu a fost mereu genul acela de femeie sinceră care nu dă doi bani pe părerile celor din jur și care și le exprimă pe ale sale, fără să țină cont că acestea i-ar putea deranja pe alții. Vedeta nu a ezitat, de-a lungul timpului, să discute pe marginea a tot felul de subiecte și să critice o mare parte dintre influencerii de la noi din țară, motiv pentru care multă lume nu o are deloc la inimă.

De curând, i s-a pus pata pe nimeni altul decât Maurice Munteanu, pe care toată lumea îl cunoaște drept jurat al emisiunii Bravo, ai stil!” de pe Kanal D2, unde comentează alegerile vestimentare ale tinerelor concurente alături de Raluca Bădulescu și Alex Abagiu. Cunoscutul designer l-a sfătuit, în stilul ei caracteristic, pe îndrăgitul jurat să nu mai vorbească despre înalta societate, pentru că nu face parte din ea. Cuvintele sale dure nu au fost bine primite nici de fanii ei, dar ca de fiecare dată, ea nu ține cont de urmări, ci își exprimă doar opinia. Este clar că nu are o părere prea bună despre Maurice Munteanu pe care l-a numit ironic „Maurisică din Militari.”

„Băi feshânistule pitic vezi că ți-a rămas capu mare dă la Ozămpic! Lasă-ne cu sonsonsontimetră și cu harnelile despre înalta societate. Vezi că ți-ai tras perete în garsonieră, Mariusică din Militari.  Lasă-ne cu moda”, a transmis Dana Budeanu, pe Instagram.

Nu mai este un secret pentru nimeni nici faptul că juratul emisiunii de la Kanal D2 a suferit o transformare spectaculoasă în ultimele luni, reușind să slăbească în jur de 23 de kilograme, doar că Dana Budeanu a considerat că ar trebui să discute și despre acest aspect. Ea a vrut să fie clar pentru toată lumea faptul că Maurice Munteanu nu a slăbit pur și simplu, ci ar fi apelat la un medicament injectabil care poartă denumirea de Ozempic și care renumit pentru faptul că ajută la pierderea kilogramelor în plus, datorită faptului că scade cantitatea de zahăr din sânge.

„Colegii noștri de la secțiile de gastroenterologie sunt asaltați în ultima perioadă de o serie de persoane aparent sănătoase, dar cu episoade de pancreatită acută, în urma administrării acestui tratament. Majoritatea se înscriu, într-adevăr, în segmentul de vârstă între 35 și 45 de ani, unii dintre ei, într-adevăr, cu obezitate, alții doar cu suprapondere”, a declarat medicul diabetolog Anca Pantea-Stoian, pentru cei de la digi24.ro.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---