Showbiz

Ce tradiție o enervează cel mai tare pe Dana Budeanu: „Bă, băiatule! Ce e asta?”

schedule 12 sept. 2023, 11:35

Ce tradiție o enervează cel mai tare pe Dana Budeanu: „Bă, băiatule! Ce e asta?”
Sursa foto: Instagram Dana Budeanu

Dana Budeanu, sinceră ca de fiecare dată, a spus care este tradiția de la noi care o enervează cel mai tare și de ce se întâmplă lucrul acesta. Iată ce a zis vedeta!

Ce tradiție o enervează cel mai tare pe Dana Budeanu

Dana Budeanu face ea ce face și reușește să ia pe toată lumea prin surprindere prin intermediul declarațiilor pe care le face despre tot felul de subiecte. De cele mai multe ori, oamenii nu sunt deloc de acord cu ea și cu afirmațiile sale și o judecă dur pentru tot ceea ce spune, doar că vedeta nu dă doi bani pe spusele lor și își susține opiniile așa cum știe ea mai bine. La un moment dat, avea chiar și o emisiune pe YouTube, în care critica aparițiile persoanelor publice atât de la noi, cât și din afara țării și nu avea multe lucruri frumoase de zis despre ele.

Aceasta a fost mereu sinceră, în ciuda faptului că a primit multe critici, iar recent a spus care este tradiția de la noi care reușește să o scoată din sărite și pe care nu o poate înțelege sub nicio formă. Este vorba despre furatul miresei de la nuntă, care se presupune că este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei femei, de la care în momentul în care este furată nu face altceva decât să lipsească.

Dana Budeanu critică nu doar faptul că mireasa este furată, dar și felul în care mirele o recuperează dând la schimb o sumă mică de bani și, uneori, o sticlă de băutură. Un alt aspect de care s-a luat este legat de locurile pe care miresele le aleg pentru a-și face poze în ziua nunții și nu înțelege de ce unele merg să se pozeze în fața Arcului de Triumf din București, când ar putea în egală măsură să meargă la un fast-food.

„Păi și asta cu furtul miresei. Bă, băiatule! Ce e asta? Da ia-o mă de tot, ia-o acasă la tine! Că ce, îți dă o sticlă de whiskey pe ea și niște bani. Câți bani, câți? 1 milion, sau cât? Cum adică: mă duc să o recuperez? Dar ce faci mă, n-o mai aduci? Ce e mă, tâmpenia asta… idioțenia asta… cu dezlegații ăia. Ce căutați la Arcul de Triumf? Adică voi plecați la Arcul de Triumf să faceți poză cu mireasa? De ce? Adică eu mă duc la Arcul de Triumf să fac poză îmbrăcată în mireasă ca amintire? Păi de ce nu mă duc la Dristor Kebab?”, a declarat Dana Budeanu, conform click.ro.

Nici comportamentul mireselor nu a scăpat de criticile vedetei, care nu înțelege de ce unele femei se îndoapă cu mâncare la eveniment, de parcă ar fi ultima zi în care mai pot mânca, după cum chiar ea a zis.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---