Showbiz

Dana Roba, chemată în fața instanței de către fostul soț. Ce acuzații i-a făcut Daniel Balaciu: „Îmi face atâtea plângeri”

schedule 11 oct. 2023, 08:38

Dana Roba, chemată în fața instanței de către fostul soț. Ce acuzații i-a făcut Daniel Balaciu: „Îmi face atâtea plângeri”
Sursa foto: YouTube Emisiuni Prima TV

Dana Roba a primit mai multe plângeri din partea fostului ei partener de viață, una dintre ele având legătură cu fiicele lor. Iată de ce este chemată make-up artista în instanță de către Daniel Balaciui!

Dana Roba, chemată în fața instanței de Daniel Balaciu

Dana Roba se pregătește pentru cea mai importantă și grea intervenție din viața sa. Aceasta trebuie să facă operația de reconstrucție a frunții, iar în cursul zilei de astăzi ar fi trebuit să meargă într-un spital din București, pentru a face un RMN, iar în schimb va merge la IPJ, din cauza unor plângeri pe care i le-a făcut fostul ei partener de viață. Bărbatul a acuzat-o că își lasă copiii nesupravagheați,

Acest lucru a scos-o din sărite pe Dana Roba, pentru că nu există zi în care fiicele sale să fie singure, ea primind ajutor din partea celor dragi, când are lucruri de rezolvat. I se pare ireal că este capabil încă de atât de mult rău, având în vedere că se află după gratii și încătușat, dar nu poate face nimic în acest sens, ci doar să meargă la poliție, cel mai probabill, pentru a da câteva declarații.

Dana Roba a oferit câteva declarații despre cele întâmplate, iar la final a transmis că nu crede că își va mai lăsa fiicele în compania neamurilor, în ciuda faptului că soacra ei le-a văzut pe cele mici zilele trecute, chiar la ea în casă.

„Ar fi trebuit să ajung mâine la București, ca să fac un RMN, dar trebuie să mă duc IPJ, căci soțul care m-a distrus mi-a făcut plângere. Iar azi mi-a făcut o altă plângere. Mă acuză că las copiii cu bona, nesupravegheați, dar și cu prietenul meu.
Eu le-am zis așa: ”Oameni buni, fetele mele sunt supravegheate, stau și cu mătușa mea, ea este mereu cu mine! Stau și mă gândesc. Mă mir că el, cu mâinile legate, îmi face atâtea plângeri. Mi s-a spus însă că trebuie să mă obișnuiesc. Nu cred că o să mai las neamurile lui în prezența fetelor mele după faza asta, deși soacra a fost la noi zilele trecute”, a declarat Dana Roba, pentru playtech.ro.

Revederea la tribunal cu fostul ei partener de partener de viață a afectat-o foarte tare și nu s-a temut să discute să discute pe marginea acestui subiect. Make-up artista a început să se simtă din ce în ce mai rău, având inclusiv amețeli și dureri insuportabile de cap. Acesteia i s-a făcut milă, în clipa în care l-a văzut cu cătușe la mâini, dar nu înțelege de ce îi face atât de multe plângeri, având în vedere situația în care se află.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---