Showbiz

Dana Roba, acuzații dure din partea internauților. Ce i-au reproșat aceștia legat de donații: „Mesaje de la câteva conturi false”

schedule 13 iul. 2023, 09:30

Dana Roba, acuzații dure din partea internauților. Ce i-au reproșat aceștia legat de donații: „Mesaje de la câteva conturi false”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Dana Roba nu se aștepta la una ca asta. Mai mulți internauți cu conturi false i-au adus mai multe acuzații în privat, iar ea a decis să vorbească public despre aceste lucruri, pentru că i se pare ireal prin ce trece, mai ales acum când are mare nevoie de ajutor. Iată ce a povestit.

Ce mesaje a primit Dana Roba

Dana Roba a trăit coșmarul vieții sale, în urmă cu câteva zile bune, când fostul ei partener de viață a încercat să o omoare, în fața copiilor lor. Bărbatul a lovit-o de mai multe ori în cap cu un ciocan și a vrut să o lase fără mâini, motiv pentru care trebuie să treacă prin mai multe operații, pentru a se reface. Pentru a suporta intervențiile respective are nevoie de niște sume de bani imense, pe care nu le are și pe care oamenii încearcă să le strângă pentru ea. Din câte a povestit chiar make-up artista într-un interviu, soțul ei i-a furat din casă undeva la 30.000 de euro, acesta fiind și motivul pentru care acum are nevoie de ajutor din partea celor care au o inimă mare.

Recent, ea s-a confruntat cu o situație care a lăsat-o fără cuvinte. Dana Roba a primit câteva mesaje, de la niște conturi false, în care anumite persoane o acuzau de faptul că cerșește bani pentru operațiile pe care le face în viitorul apropiat. Din nefericire, nu se poate descurca de una singură și le-a explicat acest lucru urmăritorilor ei care au insistat să le lase pe Instagram un număr de cont, pentru a-i întinde o mână de ajutor cât de mică.



De curând, ea le-a vorbit și despre mesajele dure pe care le-a primit și a început prin a spune că se află într-o stare critică și că dacă ar fi putut, ar fi mers la muncă pentru a câștiga banii de care are nevoie. Dana Roba a mai spus lucrurile acestea și în cadrul unei emisiuni TV, unde a precizat că locul de muncă îi lipsește foarte tare, dar că se va întoarce imediat ce mâinile sale își vor reveni, doar că până acolo, are nevoie de bani pentru intervențiile respective.

”Am primit câteva mesaje de la câteva conturi false. În primul rând vreau să vă spun că cine dă lui își dă, așa scrie în Biblie. Eu nu milogesc niciun ban la nimeni. Doar pot să spun că sunt într-o stare critică și că nu pot să mă mișc cu mâinile mele. Nu pot să mă duc la muncă și am doi copii de crescut.
Dacă sunt oameni cu suflet mare, la care le pune Dumnezeu pe inimă să mă ajute cu un bănuț, eu le mulțumesc din suflet. Nu cerșesc la nimeni nimic, dar trauma prin care eu am trecut nu îi doresc nimănui să treacă. Nu ai voie să scrii un astfel de mesaj.”, a povestit Dana Roba, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---