Showbiz

Dana Roba i-a salvat viața Iasminei Halas. Ce sfaturi i-a dat make-up artista: „La mine nu există seară fără să...”

schedule 25 aug. 2023, 08:21

Dana Roba i-a salvat viața Iasminei Halas. Ce sfaturi i-a dat make-up artista: „La mine nu există seară fără să...”
Sursa foto: Instagram theXclusive

Dana Roba i-a salvat viața Iasminei Halas, datorită sfaturilor pe care make-up artista i le-a dat. Cele două vorbesc destul de des, iar blondina a fost impresionată de povestea ei. Iată ce a povestit!

Ce sfaturi a primit Iasmina Halas din partea Danei Roba

Iasmina Halas are o legătură specială cu Dana Roba și a fost șocată de toate lucrurile prin care make-up artista a fost nevoită să treacă din cauza fostului ei partener de viață care a vrut să îi pună capăt zilelor. Blondina a primit cele mai bune sfaturi din partea ei, iar de curând a dat un interviu sincer în acest sens.

I-a fost alături Danei Roba în cele mai negre clipe din viața sa și o apreciază enorm pentru puterea de care a dat dovadă, pentru omul care este în ziua de astăzi, în ciuda tuturor greutăților prin care a trecut. Iasminei Halas nu i-a venit să creadă de ce a fost în stare Daniel Balaciu, iar la câteva zile distanță, ea urma să aibă o programare la machiaj. Atât de tare a durut-o povestea, că nici măcar nu a putut privi pozele cu make-up artista care au circulat, timp de câteva zile, pe tot internetul.

"Pentru mine a fost un șoc ceea ce i s-a întâmplat pentru că urma să am o programare la ea, în următoarele zile, chiar îninte de acest macabru că nu știu cum să-i spun altfel. Nici nu am putut să mă uit la poze. Eu cu Dana ne știm de câțiva ani și mergeam frecvent la ea și crede-mă că am suferit din suflet pentru ea și pentru tot ce i s-a întâmplat pentru că nu m-am așteptat niciodată", a declarat Iasmina Halas, pentru wowbiz.ro.



Conștientă fiind că mai ales în momente grele precum acesta Dana Roba are nevoie de ajutor, vedeta a încercat să îi fie alături așa cum a știut ea mai bine, dar cea care i-a dat sfaturi de viață a fost chiar make-up artista. Având parte de asemenea experiențe neplăcute, ea a învățat multe lucruri și a sperat că și alte femei o vor face, când îi vor asculta povestea. Dana Roba i-a zis clar să fugă cât de tare o țin picioarele, dacă un bărbat îi dă chiar și cele mai mici semne de violență, dar și să se apropie cât mai tare de Dumnezeu, pentru că are mare nevoie de El. Este o minune faptul că a rămas în viață, motiv pentru care este profund recunoscătoare.

"Am încercat să-i fiu alături așa cum am putut, vorbim, îmi dă sfaturi și mă sfătuiește să fug cât mă țin picioarele de violență, dar pentru mine faptul că Dana, în momentul de față trăiește, este o minune. Vorbeam cu ea pe video într-o noapte, mă sfătuia să mă apropii mai mult de Dumnezeu, doar că eu sunt foarte apropiată de Dumnezeu, la mine nu există seară fără să mă rog, să-i mulțumesc pentru tot ce mi-a oferit", a mai zis Iasmina Halas, pentru sursa citată.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---